Dédelgető kényeztetés

NaturMed Hotel Carbona****superior | 2012. November 23.
A fagyos napokon melegre, nyugalomra, kényeztetésre vágyunk. Ilyenkor élvezzük igazán a termálfürdőt, a szaunákat és a lélekmelegítő masszázsokat. Az energizáló és egészségmegőrző kezelések a meghűlések megelőzésében is segítenek.

Két nagy gyógymedence, kör alakú pezsgőmedencék, halk vízcsobogás, gyönyörű mozaik csempék – a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona római korokat idéző termálfürdője a nyugalom, a gyógyulás és a regenerálódás szentélye, ahol nyugalomban, csendben élvezheted a testedet körülölelő meleg víz varázslatos erejét. Húsz-harminc perces „áztatás” után pihenj le, olvasgass, sőt nyugodtan szunyókálj is egy kicsit a pihenőben.

Amikor kint hideg van, a legjobb élmény a meleg szaunában izzadni. A szaunázás egész évben hatékony segítséget nyújt immunrendszerünk védelmében éppúgy, mint a méregtelenítésben. Szállodánkban a két, egymástól elkülönített professzionális szauna részleg a kényeztető meleget kedvelők legváltozatosabb igényeit is kielégíti.  Azok számára is jó hírrel szolgálunk, akik nem kedvelik a hagyományos – vagyis ruha nélküli – szaunázást, ugyanis az újonnan létesült textilszaunát  fürdőruhában lehet használni.

A csodás gyógyvíz, a kiemelkedő szakmai hátteret adó gyógyászati részleg és a wellness kényeztető programok (mint pl. a különleges ajurveda masszázsok vagy a sensolite kezelések) a téli időszakban páratlan élményt nyújtanak. Mindezek mellett év végén a pihenés és a meghittség, az odaadó kényeztetés, családi és gyerekprogramok, valamint különleges zenei élmények teszik varázslatossá az ünnepeket. A számtalan színvonalas élő zenés műsor között olyan gyöngyszemeket találunk, mint St Martin karácsonyi- és Zséda szilveszteri műsora, illetve a két ünnep között Szandi fellépése az uszodában rendezett retro partin!

Karácsony szenteste a hárfa nőiesen lágy dallamai gondoskodnak a bensőséges hangulatról, másnap a Mirage Salon Quartett könnyed igényessége repíti a hallgatókat a zene révén különböző korokba és tájakra.  

Tedd különlegessé az idei évi karácsonyt! Lepd meg párodat, szüleidet egy Carbona ajándékutalvánnyal, vagy töltsétek együtt az ünnepeket pihenéssel!

Exit mobile version