Próbáld ki a tökéletes párost: Gillette Venus & Olay

Gillette | 2013. Május 24.
Vajon mi a siker titka? A tökéletes párosítás! Mindegy, hogy az esti bulira kell választanod egy ruhát, forró randira mész egy jóképű sráccal vagy új állásajánlatot kaptál - a lényeg, hogy mindenre legyen egy testhezálló megoldásod. Csak így érheted el azt az önbizalmat, amivel emelt fővel viselheted bármit is hoz az élet.

Saját tested és érzékeid kényeztetése a legjobb módja annak, hogy rátalálj a benned szunnyadó Istennőre. A Gillette Venus pengék és az Olay hidratáló és tápláló hatóanyagainak köszönhetően lábad egy pillanat alatt tökéletesen sima, puha és csillogó lesz. Az egész világot elbűvölő önbizalom ezután már magától jön.

 


A Gillette Venus & Olay borotva egy szempillantás alatt megoldást nyújt bőröd Istennőhöz méltó ápolására, és mindezt a legegyszerűbb módon. Az öt szorosan elhelyezkedő penge és a beépített krémezőcsíkok az Olay hidratáló formulájával a borotválkozást gyorssá, precízzé, biztonságossá és varázslatossá teszik. Nincs szükséged semmilyen kiegészítő termékre, csak nedvesítsd be a borotvát és a krémezőcsíkokból felszabaduló puhító formula táplálja bőröd és tökéletes siklást tesz lehetővé.

Az Olay krémezőcsíkot az összetevők tökéletes elegye gazdagítja: glicerin a természetes hidratáltságért, vazelin a bőr nedvességtartalmának megőrzéséért, a kokum vaj kisimítja és puhítja a bőrt, a fényesítő hatóanyag pedig javítja a bőr borotválkozás utáni állapotát és egészséges csillogást ad. Víz hatására a krémezőcsík összetevői azonnal aktiválódnak, kellemes karamell és friss barack illatot hagyva maguk után, melynek alapját a borostyán és a fehér pézsma kombinációja képezi.

 

Gillette Venus & Olay Borotva Zselé további kényeztetést nyújt a legigényesebb Istennők számára. A tápláló shea vajjal gazdagított formula puhítja és kisimítja a bőrt, így lesz az tökéletesen hidratált és istenien gyönyörű.

Exit mobile version