A professzionálisan tisztított fogak érzete csupán két perc alatt

Oral-B | 2013. Augusztus 10.
A helyes és alapos fogmosás az egészséges fogak és fogíny kulcsa. Éppen ezért a megfelelő eszközök használata szájhigiéniánk megtartásában döntő fontosságú

Világszerte egyre több követőt, használót nyer az elektromos fogkefe. Az elektromos fogkefét többé nem tekintik luxusnak vagy extravaganciának, sőt kezd nélkülözhetetlenné válni, hiszen megfelelő eszköz fogaink és fogínyünk állapotának megőrzéséhez. A fogorvosok az elektromos fogkefe használatát javasolják, mely sokkal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. A lepedék eltávolításának tekintetében az Oral-B Triumph 5000 abszolút vezető, akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefe. És ezt a hatást csupán két perc alatt elérhetjük!

 

Az Oral-B Triumph 5000 hatékonyságának titka a technológiai fejlesztésben rejlik. A fogkefe feje 3D technológiát használ, amely pulzáló, rezgő és forgó mozdulatokból áll. Két perc alatt akár 48000 mozdulatra is képes. Összehasonlításképpen, a manuális fogkefével ugyanennyi idő alatt csak 700 mozdulatra vagyunk képesek. A fogkefe nyelében található nyomásérzékelő segít abban, hogy figyelhessünk arra, milyen erősen mossuk fogainkat. Ennek eredményeképpen a fogmosás alapos, de mégis gyengéd, nem károsítja a fogínyünket és a fogainkat.

Az Oral-B Triumph 5000 mindemellett egy modern, vezeték nélküli SmartGuide rendszerrel van felszerelve, amely segít a fogorvosok által javasolt módon tisztítani a fogakat. A rendszer figyelemmel kíséri a fogmosási időt és lehetővé teszi, hogy különböző funkciókat állítsunk be fogaink tisztítására a mindennapi tisztítástól kezdve a mélytisztításig. A rendszer számolja helyettünk az időt, így mi koncentrálhatunk minden egyes fog alapos tisztítására.

 

Különböző szájápolási igényeinknek eleget téve az Oral-B Triumph 5000 csomagban különböző cserélhető fogkefefejek találhatóak:

Oral-B FlossAction – a technológiailag legfejlettebb fej a mélytisztításért,
Oral-B Sensitive – azok számára, akiknek érzékeny a foguk és a fogínyük,
Oral-B 3D WHITE – fokozott polírozást és fehérítést biztosít.

 

Exit mobile version