Tejszínvariációk

Parmalat | 2013. Szeptember 14.
Használd a jól bevált Parmalat tejszíneket, készítsd el velünk a krémes, tejszínes finomságokat és nyerd meg a sütéshez vagy főzéshez használható Moulinex rúdmixerek egyikét.

A finom étel titka: a minőségi hozzávaló

Nem készülhet minőségi étel gondosan kiválasztott alapanyagok nélkül, ezért ajánljuk krémes ételeinkhez a Parmalat hab- és főzőtejszínt. A tejszín, melynek legfontosabb összetevője a tej, s melynek minőségét a Parmalat márka biztosítja, tökéletes választás a krémes-habos élvezetekhez.

A tejszíneknek számos variációja létezik, amelyek zsírtartalmukban, állagukban vagy koncentrációjukban különböznek. Különlegességüket az adja, hogy bár sokszínű, mégis egyszerű összetevője ételeinknek.

Tejszíneink még a hagyományos, kiadós ételeket is könnyedebbé teszik, és lágy érzést keltenek  szánkban – nem számít, hogy sós ételekhez használunk főzőtejszínt vagy édes ételekhez habtejszínt – a Parmalat mindig a tökéletes eredményt  nyújtja.

Főzőtejszíneivel ételeinket dúsíthatjuk és garantáltáltan krémes állagot érhetünk el, míg habtejszíneivel kifogástalan keménységű habot készíthetünk.

Ismered már a tejszínes gasztronómiai élmények apró titkait? Íme a Parmalat, mely most megosztja veled a legjobbakat… 

1.      Krémlevesek

Öntsünk hozzá főzőtejszínt és habosítsuk botmixerrel, melynek hatására a leves dúsabb, mégis lágyabb lesz.

 

2.      Tejszínes szószok

A selymesebb állag eléréséhez főzőtejszínünket sűrítsük kevés liszttel, majd a mártáshoz keverve forraljuk össze.

 

3.      Rakott ételek

Ha az ízesített, tejszínes szószainkat tojással felverjük, eddigi kiadós ételeink lazább állágúvá, könnyebbé válnak.

4.      Krémes sütemények

A cukorhoz és pudingporhoz kevert habtejszín zsírtartalma miatt a krém állaga lágyabb, íze édesebb lesz.


5.      Muffinok

A tejszín zsírtartalma itt nem csak a tészta elkeverését segíti, de a végeredményt is lazábbá, omlósabbá teszi.

 

6.      Palacsinta

Ha nehéz, lisztes tésztába habtejszínt keverünk, könnyedebb szerkezetű, selymesebb állagú palacsintatésztát kapunk.


További információk!

  • Címkék:
  • tej
Exit mobile version