Sági Szilárd, a Hal a tortán gasztro-szakértője a Baromfi Termék Tanács felkérésére részt vesz a Magyar Baromfi Védjegy népszerűsítésében.
”Az egészséges, ízletes ételek a minőségi alapanyagoknál kezdődnek. Fontosnak tartom az ellenőrzött forrásokból származó, friss hozzávalók népszerűsítését, ezért külön örültem a Baromfi Termék Tanács felkérésének.”– nyilatkozta a gasztroguru.
Az ehhez kapcsolódó receptjeimet meg is osztottam a szárnyrakapva.hu weboldalon és a facebook/szárnyrakapva Facebook-profilon. A Magyar Baromfi Védjegy a minőségi, ízletes, 100%-ban hazai baromfihús termékek szimbóluma.
A védjeggyel ellátott termékek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, így biztosak lehetünk benne, hogy a vele ellátott áruk biztonságosak: útjuk nyomon követhető a tojástól a polcig.
A védjegy ezen kívül szavatolja, hogy a termékek kizárólag magyar gazdaságokban, magyar takarmánnyal nevelt baromfiból készülnek, és nem tartalmaznak egészségünkre ártalmas anyagokat.
Sült libacomb lilakáposztával |
Novemberben és decemberben hatalmas kampány indul a magyar baromfi népszerűsítésére és a Magyar Baromfi Védjegy széleskörű megismertetésére.
Hideg csirkesaláta zellerrel |
A nyereményjátékban (www.tesco.hu/baromfivedjegy) Sági Szilárd mellett a Tesco számos magyarországi áruháza is részt vesz, hogy ezzel is elérhetővé tegyék mindenki számára a jó magyar baromfit.
Egyben sült pulyka |