Készüljön együtt a karácsonyra az Oriflame-mel!

Oriflame | 2013. November 13.
Már most gondoljon szeretteire, mi segítünk az ajándékozásban! A decemberi kapkodás és sorban állás helyett már most válassza felkészült tanácsadóink segítségét! Katalógusunkban mindent megtalál, amellyel emlékezetessé tudja tenni az év legkülönlegesebb ünnepét. Ajándéktippjeink között több száz ötlet szerepel, nálunk minden korosztály számára megtalálja az ideális ajándékot.

Bevezető ajánlat: 1.999,- Ft

Az Oriflame rajongók már tudják, hogy cégünk minden évben a karácsonyi készülődés időszakában valamilyen különlegességet dob piacra. Idén egy ünnepi arany – piros színbe öltöztetett, ellenállhatatlanul érzéki, a kandírozott alma illatával átitatott EdT-vel, a hozzátartozó tusolókrémmel, kézkrémmel, golyós dezodorral és egy különleges sminkkollekcióval kedveskedünk.

„A város, ami soha nem alszik.”

A karácsony egy varázslatos időszak New York City-ben, amikor a város meseszép fényekben tündöklik. Felölti leggyönyörűbb, csillogó ruháját és ezüst – arany flitterszerű fényárral kel életre, örömteli energiát sugározva.

A Fairy City Lights kollekció ebből a hangulatból merít inspirációt és egy különleges, ünnepi ragyogást hoz el számunkra is. Budapest, megérdemelten számít a világ egyik legszebb városának és karácsony időszakában ugyanúgy ezer fényben pompázik, mint testvérvárosa New York.

ÚJ Limitált kiadás: 1.299,- Ft

A különleges termékcsaládot a közkedvelt elnevezéssel „Nagy Alma” ihlette fényeivel, ragyogásával, illatával.

Mondják: „kandírozott alma nélkül nincs karácsony New Yorkban”. A Fairy City Lights kollekció ideális a romantikus ünnepi hangulathoz; a lágy, édes karamell illat tökéletes harmóniában a finom jázminnal és a kandírozott almával.

A golyós dezodor, a tusolókrém és a kézkrém enyhe gyümölcsös, vaníliás, keleties illata összhangban az Eau de Toilette cukorkás illatával egész nap ünnepi hangulatot teremt. A dezodor előnye, hogy nem hagy foltot a ruhán és 24 órán keresztül véd a kellemetlen szagok ellen. A tusolókrém szappanmentes formulája gyengéden tisztít, míg a kézkrém hidratálja és diszkréten csillámló részecskéi ragyogóvá teszik a bőrt.

A város ragyogó fényei inspirálták a dekorkozmetikumokat is, melyek nagyon jól passzolnak a téli kontrasztos sminktrendhez. A szemceruza csillámló gyöngyház kivitelű, kihívó és divatos, praktikus csavaros kiszerelésű, nem igényel hegyezést. Remek párosítás hozzá az elegáns, magas fedésű, krémszínű – natúr szájfény, mely gazdagon tartalmaz vitaminokat és kondicionáló összetevőket, amelyek hidratálják, puhítják és nyugtatják az ajak bőrét a hűvösebb napokon.

ÚJ Limitált kiadású Szemkontúrceruza (3 színben): 999,- Ft
Ajakfény (3 színben): 999,- Ft

Az ünnepi kívánságok a Fairy City Lights kollekcióval valóra válnak! Ismerje meg a teljes kínálatunkat: www.oriflame.hu!

 

Exit mobile version