A bűntudat nélküli, egészséges és édes nassolás

Oriflame | 2013. December 07.
Az ORIFLAME WELLNESS-SZELETEK segítenek megvalósítani az egészséges életmódról szóló álmokat.

A WELLNESS-SZELETEK EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYEI TUDOMÁNYOS ALAPOKON FEJLESZTVE

A Wellness-szeletekben lévő összetevőket az Oriflame Wellness tudós csapata alkotta, optimalizálva a természetes tápértéket, mely megszünteti az édesség utáni sóvárgást. Ennek eredményeként az egyes szeletek három fehérjeforrást: szója, borsó és a tejsavó, illetve négy tápláló, magas rosttartalmú gabonát: árpa, zab, búza és rizst tartalmaznak. A magas proteintartalom hosszantartó telítettségérzést biztosít, míg a kedvező rosttartalom segíti az emésztést. 

 

Alakítson ki egy édes, egészségesebb életformát! A WELLNESS-SZELETEK a tökéletes fehérjeszeletek azoknak, akik törődnek az egészségükkel és azoknak is, akik csupán egy édes, de egészséges kényeztetésről álmodnak.

100%-ban természetes alapanyagokból készült és két tápláló finomságot – bogyós gyümölcsöket és csokoládét – tartalmaznak, melyek gazdagok egészséges tápanyagokban, tele vannak értékes fehérjékkel és rostokkal, és mindössze 150 kalóriát tartalmaznak (mely megfelel két pohár soványtejnek).

MAJD KICSATTAN AZ EGÉSZSÉGTŐL, A ZAMATOS, TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKTŐL

A Wellness-szeletek bogyós Gyümölcsökkel eredeti ízét valódi gyümölcsök: az áfonya, a gránátalma és az acai-bogyó adja. A csokoládé szerelmeseinek a Wellness-szeletek csokoládédarabokkal pedig igazi kakaóbabból készült, így élvezheti a luxus csokoládé fantasztikus ízét bűntudat nélkül. Mindkettő rendkívül ízletes, 100%-ban természetes és mentes valamennyi mesterséges összetevőtől! Mi több, a szeleteknek alacsony a Glikémiás Indexe, mely fokozza az energiaszintet és növeli a koncentrációs képességet is.


A PRAKTIKUS, ÍZLETES ÉS EGÉSZSÉGES SNACK

A Wellness-szeleteket fogyaszthatja sportolás előtt, közben vagy után, hogy fokozza fizikai teljesítményét, segítse az erős és zsírmentes izomtömeg építését, vagy a regenerálódást. Kirándulásokra is magával viheti, hogy biztosítsa szervezete számára az összes szükséges tápanyagot.

Vagy egyszerűen csak kényeztesse magát egy finom, ízletes, egészséges nassolnivalóval két étkezés között!

További információk!

Exit mobile version