Nagyi már készül a húsvétra!

Nagyi titka | 2014. Március 05.
A tavasz beköszöntével újult erővel kezdjük tervezni a nagy húsvéti családi összejöveteleket. Így van ez “kedvenc Nagyink" konyhájában is, aki már gőzerővel és egy sor meglepetéssel készül az ünnepre.
Nagyi már készül a húsvétra!

Természetes, hogy mindannyian szeretnénk évről-évre egy picit szebb, illatosabb, ínycsiklandóbb süteményeket sütni és ezzel örömet szerezni szeretteinknek. Régóta tudjuk, hogy a tökéletes sütemény az alapanyagoknál kezdődik. A Nagyi titka termékek megjelenésük óta ennek jegyében járulnak hozzá a háziasszonyok legjobban sikerült süteményeihez. A nemrég megjelent két új lisztkülönlegesség szinte garantálja a csillogó szemeket az ünnepi asztalnál.

Kifejezetten piskótákhoz, muffinokhoz, kevert- illetve felvert tésztákhoz, szószok vagy krémek sűrítéséhez ajánlott az új, Extra finom süteményliszt, mely a búzafinomlisztnél jóval finomabbra őrölt, válogatott, kiváló minőségű búzából készül. Ennek köszönhetően az ezzel készült piskóta minden eddiginél szebb, könnyű és puha lesz.

Az új, Nagyi titka Kelt tészta süteményliszt ideális élesztővel készült, kelesztett tésztafélékhez vagy süteményekhez. Az ezzel készített tészta gyönyörűen megkel, könnyű és puha lesz, így ezentúl nem jelenthet gondot a kelt tészta készítés.

Amíg mi a húsvéti menü összeállításán gondolkozunk és a konyhában szorgoskodunk, Nagyinál már a húsvéti ajándékok is megvannak. Ha ugyanis egy alkalommal legalább 2 kg Nagyi titka terméket vásárolunk, hetente különleges KitchenCraft® konyhai ajándékokat, húsvétkor pedig a 3 – No Frost hűtőszekrényből és Okos Sütőből álló – Samsung ajándékszett egyikét is megnyerhetjük, melyek hasznos társaink lesznek a konyhában. A játékra a blokkon található AP kód beküldésével lehet jelentkezni SMS-ben vagy Facebook-on. Részletek itt: http://jatek.nagyititka.hu

Szeretetteljes családi pillanatokat és csodás süteményeket kívánunk húsvétra is – a Nagyi titkával!

 

 

Exit mobile version