Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Cuisinart | 2014. Április 16.
Biztosan tapasztaltad már, hogy ha örömmel főzöl, akkor a végeredmény is sokkal finomabb lesz. A főzésben és az előkészületeiben nagy segítséget nyújthatnak a Cusinart multifunkciós innovatív készülékei, melyek használatával mindenki örömét lelheti a konyhában.

A Cuisinart lassan fél évszázada azzal a céllal jelent meg a kisháztartási gépek piacán, hogy a legfinomabb ételek elkészítését támogassa a professzionális technológiák bevonásával. Minden Cuisinart termék a tartós élettartam, a könnyű felhasználás, a profi megoldások és a legmagasabb szintű technológiák ismérvei alapján készültek.

Kivitelezésükben az elegáns, exkluzív formákat és kialakítást képviselik, a pulton elhelyezve pedig a konyha éke lehet bármely termék, legyen az kávéfőző vagy kenyérpirító. Ezek után nem meglepő, hogy felhasználók milliói készítenek jobbnál jobb ételeket, italokat, desszerteket a Cuisinart gépekkel és a legnevesebb szakácsok, chéfek elégedetten teszik le a voksukat erre a márkára.

Cuisinart Duo-robot és turmixgép

A Cuisinart Duo-robot használatával rengeteg időt takaríthatsz meg a konyhában. Nagyteljesítményű, erős motorja (600W) biztosítja a tökéletes eredményt. 7 funkciójának köszönhetően kiválóan alkalmas minden konyhai feladatra. A hatszögletű pengék könnyedén a megfelelő állagúra turmixolják a gyümölcsöket, zöldségeket és erős pengéinek köszönhetően jég aprítására is alkalmas. Az előre programozási és beállítási lehetőség, digitális kijelző, segíti a turmixok, koktélok, pürék hatékony elkészítését.

Cuisinart botmixer 4 in 1

A Cuisinart botmixere ideális előkészítője a leveseknek, szószoknak. Mixel, habot ver, aprít és kever is. Erőteljes 700W motorral rendelkezik, ergonomikus kialakítású forgórész és csiszolt nemes acél felülettel rendelkezik, sőt még egy rozsdamentes 1l űrtartalmú mérőedény is tartozik hozzá.

Cuisinart turmix és levesfőző CUSB2E

A Cuisinart legújabb okos kisgépe, a Cuisinart levesfőző turmix CUSB2E összevonja a leveskészítés két fázisát: nemcsak megfőzi a levest, hanem le is turmixolja.  Könnyedén készíthetünk vele finom házi készítésű leveseket, szószokat akár 20 perc alatt is. Egyszerűen hozzáadjuk az alapanyagokat beállítjuk  a megfelelő  hőfokot, sebességet és az elkészítési időt és máris magára hagyhatjuk a készüléket. Főző funkciónál 3 hőmérséklet fokozat és időkapcsoló nyújt segítséget, turmixolásnál pedig 4 féle mixelési sebesség közül választhatunk.

Cuisinart Kontakt grill

Legyen szó kerti partiról, vacsora vendégről, vagy családi ebéd elkészítéséről, a Cuisinart Kontakt grill nem hiányozhat háztartásunkból. Használatával zsír hozzáadása nélkül süthetünk és grillezhetünk a 6 funkciót is ellátó készülékkel. (grill, barbecue, pirítós, panini, plancha, waffle). A 180 fokban kinyitható felső sütőlap használata praktikus és egyszerű. A megfordítható sütőlapok, sima és bordázott felülettel is rendelkeznek, és a készülék beltéri, illetve kültéri használatra is egyaránt ajánlott.

Exit mobile version