Új trendek az MBT cipőnél!

MBT | 2014. Május 28.
Láttad már a legújabb MBT cipőket? Szerintünk rájuk sem ismernél.

Az elmúlt években a fejlesztések – a fogyasztói igényeket követve – számos változást hoztak a MBT kialakításában megtartva annak funkcióját. A divatot követve évente tavaszi-nyári, illetve őszi-téli kollekciókkal újul meg a választék, melyben a legkedveltebb modellek mellett megannyi újdonsággal találkozhattok.

A Masai Barefoot Technology, azaz rövidítve az MBT olyan lábbelit takar, amely járás és állás közben egyaránt csökkenti a mesterséges környezet káros hatásait. Az MBT az egész testre jótékony hatást gyakorol.

Az MBT filozófiája az Afrikában élő masai népcsoport természeti népek életmódjára épül, melynek lényege: sok mozgás és mezítláb járás természetes talajon. A masai-ok testtartása ugyanis tökéletes, mozgásuk könnyed, ritkán szenvednek olyan mozgásszervi betegségekben (derék-, hát-, nyakfájás, csípő- és térdízületi panaszok), mint a civilizált emberek.

Az MBT a legújabb kutatási eredményekre alapozva a modernebb technológia alkalmazásával kialakított ötrétegű, három dimenzióban instabil, speciálisan gördülő cipőtalp kialakításával a városi ember számára is megteremtette az egyenetlen felszínen való mezítláb járás egészségvédő feltételeit.

 
 

Az MBT cipők hatását 1996 óta a világ neves egyetemein, kórházaiban végzett több mint 40 tudományos kutatás vizsgálja és bizonyítja, hogy az MBT megfelelő használata javíthatja a testtartást, csökkentheti és optimalizálja az ízületekre ható terhelést, számos izmot intenzívebb munkára késztet. Ezáltal a prevenció, a gyógyítás és a rehabilitáció területén is egyaránt fontos eszközként használható.

 
 

Az MBT mára már az egészséges életmód része lett!

Nem véletlen hogy az MBT-t viselők körében azok vannak többségben, akik tenni akarnak az egészségükért, fittségükért, a megjelenésüket vagy a teljesítményüket kívánják fokozni. Sportolók, elfoglalt üzletemberek, modellek, színészek az MBT-t hatékony alakformáló képessége miatt is hordják.

Termékválasztékunkban megtalálhatók a hétköznapi, az elegáns valamint a sportos modellek is.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy az MBT-t használhatjuk-e sportoláshoz. Igen, a technológia nem zárja ki a szabadidős tevékenységeknél a használatot, leginkább egyenes vonalú egyenletes mozgásokhoz ajánljuk, mint például kocogás, séta valamint a futás.

Napjaink MBT-je tehát már nemcsak egészséges, hanem mindenki számára divatos és trendi.

További információk:

www.activeshoes.hu

www.facebook.com/mbt.hungary

Exit mobile version