SAECO – A kávé szerelmeseitől.

Saeco | 2014. Október 15.
A Saeco már közel 30 éve tölti meg szenvedéllyel kávéscsészéinket, miután 1985-ben új kategóriát teremtve elkészítették a világ első teljesen automata otthoni kávéfőzőjét. A vállalat azóta is szüntelenül innovatív megoldásokkal bizonyítja a tökéletes kávé iránti elkötelezettségét, hogy konyhánkban ülve is átélhessük a valódi olasz kávézás élményét.

Kiemelkedő tulajdonságok

A Saeco kávéfőzők kerámia őrlőbetetétei az egyenletes darálásnak köszönhetően nem melegítik túl a kávészemeket, és ízletes presszókávét készítenek csendes működés mellett.

A tejjel készült kávék rajongói jól tudják, hogy a kiváló cappuccino vagy latte macchiato titka a megfelelő tejhab. A tejes különlegességek a Saeco szabadalmaztatott, kétkamrás tejtartályának köszönhetően, teljesen automatizált módon készíthetők el. A kétkamrás technológiával mindig ideális hőmérsékletű, professzionális kávét fogyaszthatunk hosszan tartó, sűrű tejhabbal.

A Saeco kávégépeinek karbantartása igen egyszerű, hiszen öntisztító rendszere automatikusan átöblíti a készüléket. A vizes öblítésnek köszönhetően minden csésze kávénak finom, friss íze lesz, ráadásul a rendszeres tisztítás és vízkőmentesítés meghosszabbítja a Saeco gépek élettartamát is.

Saeco GranBaristo, Saeco Minuto és Saeco Moltio teljesen automata eszpresszó kávéfőzők

Saeco GranBaristo teljesen automata eszpresszó kávéfőző – 16-féle kávékülönlegesség egy gombnyomásra.

A Saeco GranBaristo kávéfőző minden korábbinál több ízélményt kínál, ráadásul a konyha díszeként kecses, stílusos formába öntve.

Saeco Minuto teljesen automata eszpresszó kávéfőző – Mindig megérdemel egy zamatos kávét

A Saeco Minuto kávéfőző is igazi “a kávébabtól a csészéig” élményt nyújt: maximális kényelem és nagy kapacitás extra kis méretben.

Saeco Moltio teljesen automata eszpresszó kávéfőző – Alkalomhoz illő kávékülönlegességek

Saeco Moltio személyreszabott kávézási élménnyel. A cserélhető kávébab tartálynak köszönhetően, a szemeskávé variálásával megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő aromát a nap bármely szakában.

Saeco eszpresszó: http://www.philips.hu/c/saeco-eszpresszo-kavefoezoe-gep/182478/cat/

Exit mobile version