Nyerj Cuisinart Elektromos só és borsszórót és könnyítsd meg a karácsonyi sütés-főzést!

Cuisinart | 2014. December 03.
A karácsonyi sütés-főzésben nagy segítséget nyújthatnak Neked a Cuisinart innovatív készülékei, melyek használatával biztosan örömteli lesz az ünnepi készülődés. A készülékek kimagasló teljesítményének köszönhetően rengeteg időt takaríthatsz meg a konyhában.

A CUISINART lassan fél évszázada azzal a céllal jelent meg a kisháztartási gépek piacán, hogy a legfinomabb ételek elkészítését támogassa a professzionális technológiák bevonásával. Minden Cuisinart termék a tartós élettartam, a könnyű felhasználás, a profi megoldások és a legmagasabb szintű technológiák ismérvei alapján készültek.

Grill party a lakásban karácsonykor? Nem probléma, itt a Cuisinart Kontakt grill!

Varázsolj karácsonyi grill party-t a lakásban Cuisinart Kontakt grillel és kápráztasd el a családtagjaidat, vendégeidet az ünnepek alatt. A Kontakt grill használatával zsír hozzáadása nélkül süthetsz és grillezhetsz, akár a lakásban is. A készülék több funkciót is ellát: grill, barbecue, pirítós, panini, plancha, mellyel minden igényt kielégíthetsz. A 180 fokban kinyitható felső sütőlap használata praktikus és egyszerű. A megfordítható sütőlapok, sima és bordázott felülettel is rendelkeznek, sőt a hús vastagságának megfelelően állíthatod a sütőlapok távolságát is. A készülék beltéri, illetve kültéri használatra egyaránt ajánlott, így tavasztól a kerti sütögetések kedvenc kelléke is lehet.

Cuisinart SP2E Elektromos só és borsszóró

Ha eleged van abból, hogy túl sok sót és túl kevés borsot adsz az ételhez és még a kezed is elfárad a kézi darálók időrabló, hosszas tekerésében, akkor a Cuisinart elektromos só és borsszórót neked találták ki. A Cuisinart elektromos só- és borsdaráló a finom por állagútól kezdve a morzsaméretű szemcsékig, a kívánságodnak megfelelő méretűre őrli meg a sót, a borsot és az egyéb konyhai fűszereket. Az őrlés minősége a finomtól a durváig 5 fokozatban állítható, ami után a daráló már automatikusan a kívánt állagúra őrli a fűszereket.

Cuisinart Kompakt gyümölcsprés 500W

A nagy ünnepi sürgés-forgásban se feledkezz meg családod és saját magad egészségéről, hiszen télen szervezetünk igencsak nagy próbatételnek van kitéve. Különösen ügyelni kell a helyes táplálkozásra és a megfelelő C-vitaminbevitelre. A Cusinart Kompakt gyümölcsprés a napi vitaminbevitel elengedhetetlen kelléke azoknak, akik nem szeretik mindezt tabletta formájában beszedni. Készíts finom gyümölcsleveket, zöldségleveket és turbózd fel az immunrendszeredet télen is.

A Kompakt gyümölcsprés egy gombnyomással működtethető, fél literes gyümölcslé tartálya van, melyet akár saját poharunkkal is helyettesíthetünk. Rozsdamentes acél szűrőkosár és gondosan tervezett forgófej biztosítja a tökéletes frissítők elkészítését , míg a kivehető alkatrészek könnyen tisztíthatók, mosogatógépben is.

A Cuisinart készülékek használatával kreatívabbá válhatunk a főzés során. Próbáld ki a Cuisinart eszközöket és készítsd el egyszerűen a mesterszakácsok ételeit az ünnepekre!

További információk!

Exit mobile version