Így maradj egészséges ősszel is!

nlc | 2015. Október 15.
A hideg beálltával ismét támadnak a vírusok, mely sokak számára egyet jelent a lázzal, torokfájással, orrdugulással. A következő praktikákkal hatékonyan készíthetjük fel immunrendszerünket az őszi-téli szezonra.
Így maradj egészséges ősszel is!

Gyógyteák

A természet patikájából kedvünkre válogathatunk a különböző gyógynövényekből, amelyeket legegyszerűbben gyógyteaként készíthetünk és fogyaszthatunk el. Borsmenta, cickafark, hársfavirág, bodza, csipkebogyó, diófa, édesgyökér, édeskömény, fagyöngy, fehérakác…stb. a nátha, köhögés, láz tüneteit is orvosolhatod ezekkel a szuper immunerősítő teákkal.
Erősítsd meg immunrendszeredet gyógyteákkal.

Vitaminok

A különböző vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a szervezet normál működéséhez, melyeket legtermészetesebben friss zöldségek, gyümölcsök formájában juttathatunk be szervezetünkbe. A téli hónapokban azonban kevesebb lehetőségünk van erre, ilyenkor tabletta vagy kapszula formájában is feltöltheted vitaminkészletedet.
Immunerősítés vitaminokkal.

Cseppek és illóolajok

Ha nyitott vagy a szelídebb gyógymódokra, és tabletták helyett inkább természetesebb megoldást keresel, érdemes illóolajokkal, gyógynövény cseppekkel felkészítened szervezetedet a hideg őszi-téli hónapokra. A cseppek és illóolajok egyaránt alkalmazhatók cseppfertőzéssel terjedő betegségek megelőzésére, valamint a megfázással járó panaszok enyhítésére. Készíts egy finom nátha elleni teakeveréket immunerősítő cseppekkel vagy vegyél egy forró fürdőt gyógyító illóolajokkal. Cseppek és illóolajok.

Egyél superfood-ot!

Goji bogyó, propolisz, maca …stb. néhány azon szupertáplálékok közül, melyek fogyasztása különösen egészséges, mert jóval gazdagabbak vitaminokban és ásványi anyagokban, mint egyéb hagyományos élelmiszerek.

Mégis mit válasszak?

Keresd a HerbaHáz áruházait Budapesten, Győrben, Pécsett és Szegeden, ahol szaktanácsadó segít számodra megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!
Ha online szeretnéd megrendelni kedvenc immunerősítőidet látogass el a HerbaHáz weboldalára, ahol több mint 17.000 termék közül kedvedre válogathatsz! Ráadásul november 10-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz a “10SZAZALEK” kuponkóddal.

Exit mobile version