Lapos és izmos hasat szeretnél?

nlc | 2017. Március 20.
Tombol a tavasz, lekerültek a nagykabátok és most szembesülsz vele, hogy az alakod még nem áll készen a strandszezonra? Jó lenne egy olyan intenzív mozgásforma, amellyel a tél során lerakódott zsírpárnákat könnyebb lesz eltüntetni? Gyere, megmutatjuk, hogyan tudsz napi 5 perc alatt igazi eredményt elérni!

Az OTO Chili kockahas gépet eddig több tízezren választották otthoni alakformálásra, az eszköz titka pedig épp az egyszerűségében rejlik. Egyetlen mozdulattal a főbb izomcsoportokat megdolgoztató, összetett mozgássort végzel, ez a sok izom pedig koncentráltabb zsírégetésre készteti a tested. Így intenzívebb fogyást tapasztalhatsz és már napi 5 perc rendszeres használattal formálhatod a kar, a hát, a has, a fenék és a comb izmait.

A legjobb benne, hogy az OTO Chili mindenkinél működik. Legyen szó akár termetes sörpocakról, a belső szervekre rakódó, viscerális hasi zsírról vagy szülés után szétnyílt hasizom és gyenge hasfal okozta megereszkedett női hasról – kitartó, legalább 1-2 hónapos Chili használat után szemmel látható lesz a változás! A karcsúsodás mellé bónusz, hogy a rendszeres Chili-használattal a hát mélyizmait és a törzsizmokat is megerősítheted, így búcsút mondhatsz a kínzó derékfájdalmaknak is!

Tartozz közénk! Az eredeti OTO Chilit kockahas gép több mint 15 000 fős Facebook közösséggel is rendelkezik. Várunk az “OTO Chilivel kockásítunk” elnevezésű Facebook csoportba is, ahol a kezdőknek a több éve rendszeresen chilizők is segítenek fotókkal, edzésmódszerekkel és tanácsokkal.

Szeretnél többet megtudni az OTO Chili kockahas gépről? Kattints ide és nézd meg néhány átalakulás történetét is!

Exit mobile version