Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)

hirdetés | 2022. Május 02.
A világban zajló eseményeket látva te is feltetted már a kérdést, hogy milyen étrend-kiegészítővel tudnád a legtöbbet tenni most saját és családod immunrendszerének támogatása érdekében? Ahogy talán már tapasztaltad, a válaszok általában kétfélék: az egyik csoport kizárólag a vitaminokban, ásványi anyagokban bízik, a másik viszont az évezredek óta alkalmazott, természetes összetevőkre esküszik.
Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)


De ki mondta, hogy nem létezik olyan készítmény, amelyben e két, csak látszólag ellentétes világ legjava egyaránt ott van, hogy együtt, egymást erősítve támogassák immunrendszered normál működését ebben a kockázatokkal teli időszakban? A jó hír az, hogy már keresni sem kell, mert megtaláltuk neked: íme, a Resistar PROTM!

A Resistar PROTM rendkívüli összetettségénél fogva egyetlen kapszulába sűrítve tartalmazza szinte az összes olyan természetes alkotóelemet, melyekről az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) hivatalosan deklarálta, hogy „alkalmazásuk hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.”


A prémiumminőségű, komplex formula szervezetünk „hivatalos testőrei” közül többek közt teljes B-vitamin-komplexet, C-, D- és E-vitamint, valamint szelént, cinket és vasat is tartalmaz. Az igazi kuriózum, hogy az orvost, gyógyszerészt és természetgyógyászt is soraiban tudó SynergoLAB magyar szakértői csapata a fentiek mellé kiválogatta azokat a természetes összetevőket is, amelyek hatékonyságát hiteles vizsgálatok igazolják. Így került minden egyes Resistar PRO-kapszulába egyebek mellett Echinacea (bíbor kasvirág) és olajfalevél-kivonat, kurkumin vagy épp Ganoderma gomba és prebiotikumok. Ezek külön-külön is számtalanszor bizonyítottak az egyes földrészek hagyományos orvoslásában, összefogva pedig egyedülálló szinergiát létrehozva, teszik teljessé a Resistar PROTM hatóanyag spektrumát.


A SynergoLAB tehát nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint szervezetünk maximális védelme érdekében egyesítette a tudományos tényekre és a természetből fakadó tapasztalatokra alapuló világokat. Kompromisszumok helyett így már neked sincs más dolgod, mint segítségül hívni minden idők egyik legátgondoltabb, az immunrendszer normál működését támogató hatóanyagokat tartalmazó készítményét, a Resistar PROTM -t!

Most ráadásul tiéd lehet ingyen 1 doboz Resistar PROTM, ha részt veszel nyereményjátékunkban az alábbi linkre kattintva.

Exit mobile version