Egy illat, amely minden pillanatot ragyogóvá varázsol! (x)

hirdetés | 2022. Május 18.
A Bulgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette illatát a rózsavirágzás pillanata ihlette. Az a pillanat, amikor megérezzük az új kezdet optimizmusát, ahogy a legfrissebb tavaszi virágok életre kelnek.
Egy illat, amely minden pillanatot ragyogóvá varázsol! (x)


Ahogy a Bvlgari mestereitől már megszokhattuk, most is egy igazán különleges és egyedi illatkompozícióval köszöntik a tavaszt. Alberto Morillas parfümőr a rózsa ígéretét művészien formálta át, könnyed és tündöklő varázslattá. A virágzás és a természet összetettségén inspirálódva, az illatelemek is sejtelmesen rétegeződve bomlanak ki, mint egy valódi virág. A váratlan és sokrétű kompozíció éppen olyan, mint egy üde és friss illatos rózsacsokor.


A Rose Goldea Blossom Delight EDT alapjegyében a jól ismert Bvlgari pézsmaillat és a cédrus adja az alap akkordot. A kibomló szívjegy a káprázatos pünkösdi rózsa és rózsabimbó csábító virágzását, a fejillatban megjelenő gyöngyvirág és grapefruit koronázza meg, áttetsző, szinte púderes könnyedséggel.

A rózsabimbó alakját idéző üveg, pasztell színével, mint egy virágszirom úgy simul a kezünkbe. Az üveg nyakát körülölelő, fehér, gyöngyházhatású kígyómotívum pedig a megújulást és a végtelen lehetőségeket szimbolizálja.


Igazi nyári illat, amely képes a mindennapokat is egyedivé és ragyogóvá varázsolni. Olyan nők számára készült, akik elindultak az önmegvalósítás útján, és optimizmusukkal megteremtik helyüket a világban. Megragadják az izgalmat és a lehetőséget, amit a jövő kínál.


A Bulgari Rose Goldea Blossom Delight EDT minden cseppjében tükrözi a Bvlgari állandó szenvedélyét a szépség megteremtésében. Arra csábítva minden nőt, hogy minden napot tárt karokkal és féktelen örömmel fogadjunk.

Exit mobile version