Bakancslistás élményekkel töltött kalandok Lillafüreden

hirdetés | 2024. Április 10.
Simogató napsugarak, mámorítóan friss levegő, éledő erdő és megannyi kirándulási és szórakozási lehetőség. Legyen szó röpke pihenésről édes kettesben vagy hosszabb kikapcsolódásról egy családi vakáció alkalmával, Lillafüred és a Palotaszálló tökéletes választás minden évszakban.

Játssz velünk és nyerd meg a 2 éjszakás feltöltő pihenést 2 felnőtt részére a Lillafüredi Palotaszállóba: szállás főúri kastély hangulatban, Prémium kétágyas szobában!

 

Éljük át a Mátyás korabeli főúri hangulatot az élő zenés esteken, ínycsiklandó Palota védjegyes szörpkülönlegességeket kóstolgatva. Tavasszal találkozhatunk Pokorny Lia előadásaival, a Honeybeast akusztikus koncertjével, Zoller piano zongoraesttel, a Voice & Piano maratoni élő zenéjével, Falusi Mariann pedig igazi üdítő színfoltja a nyári zenés-beszélgetős esteknek. Élvezzük a szálloda borospincéjében rendezett borkóstolókat vagy tematikus borvacsorákat, a nyári estéken a szálloda kertjében vetített kertmozi filmeket vagy gyönyörködjünk a környék fényeiben a vezetett éjszakai túrákon!

Hotel Palota Lillafüred

Kihagyhatatlan program egy libegés a Libegőn vagy csónakázás a Hámori tavon, felfedező túra a lenyűgöző Anna és István cseppkőbarlangokban vagy a Zsófia kilátónál, melynek névadója Teleki Zsófia, a Palotaszálló névadójának édesanyja. Kulisszatitkokból sem lesz hiány, hiszen különvonatok indulnak a lillafüredi Pisztrángtelep nem mindennapi felfedezésére. Ha nem a pisztrángoshoz zakatolunk, kóstoljunk bele a minket körülölelő erdő ehető alapanyagaiba egy gasztroexpressz alkalmával.

A kirándulások után kényeztető masszázsok, professzionális arckezelések, indiai fejmasszázs és szaunaszínház élmények biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést. Az esősebb napok alatt fedezzük fel a szálló több mint kilencven éves múltját a vezetett háznéző sétákon vagy egyénileg a QR-kódos virtuális túra által.

Érdemes megtekinteni programnaptárunkat és előfoglalási árakon megtervezni pihenésünket! Aki jól érezte magát, nincs is más dolga, mint regisztrálni a Palota Royal Club hűségprogramba, hogy további előnyökhöz jusson!

Exit mobile version