Bánhidi Bence is megszólalt az olimpiai ágyakkal kapcsolatban

Sz.Cs. | 2024. Július 26.
Az elmúlt napokban rengeteg kérdés övezte az olimpiai faluban található fekhelyeket, amelyek kartonból készültek. Bánhidi Bence, a magyar férfi kézilabda-válogatott beállója is elmondta a véleményét.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, nagy port kavart, hogy az olimpiai faluban a sportolókat kartonpapírból gyártott ágykeretek és matracok fogadták, amelyek habár száz százalékosan újrahasznosítható anyagból készültek, elég keskenyek. Nem csoda, hogy a közönség eleinte hitetlenkedve fogadta a hírt, és sokan elképzelni sem tudták, hogy hogyan tudnak az élsportolók pihenni a rendhagyó ágykereteknek köszönhetően. A 23 éves ausztrál vízilabdázó, Matilda Kearns még egy videót is közzétett Instagram-oldalán, amelyben bemutatta, hogy valóban papírból készültek a fekhelyek.

Az elmúlt évek során már számos botrányról hallhattunk az olimpiai faluból, éppen ezért az is felmerült, miszerint az ágyakkal azt szerették volna megakadályozni, hogy a versenyzők szexeljenek. A hírek szerint az olimpiai bizottság pusztán a fenntarthatóság miatt választotta ezt az opciót. Karton ide vagy oda, a felszerelés joggal váltott ki aggodalmat a sportolókból.

„Mindenhol lelóg a lábam”

Bánhidi Bence, a magyar férfi kézilabda-válogatott beállója a Nemzeti Sportnak fejtette ki véleményét a szállással, na meg persze az ágyakkal kapcsolatban. 

Bánhidi Bence is megszólalt az olimpiai ágyakkal kapcsolatban (Fotó: Getty Images)

„Picit meg voltam ijedve, amikor először megláttam a videókat az ágyakról. Összességében a matraccal nincs problémám, elég kemény és én szeretem a kemény matracot. Az, hogy lelóg a lábam… Majdhogynem mindenhol lelóg a lábam, szóval ehhez már hozzászoktam, de otthon speciális matracom van, ami 2.30 méter, arról nem lóg le a lábam” – mesélte a sportoló, majd azt is hozzátette, miszerint az ágy lehetne sokkal szélesebb. 

Azért figyelnem kell magamra, nehogy lezúduljak, de nekem kényelmi szempontból nincs problémám vele.

Bánhidi Bence azt mondja, hogy egyre inkább közeledik a téthelyzet, amit már mindenki nagyon vár, hiszen nagyon hosszú volt a felkészülési időszak.

Exit mobile version