Extrém megjelenés vagy visszafogott csillogás? – Ők voltak a legjobban öltözött sztárok Párizsban

Sz.Cs. | 2024. Július 26.
Pillanatokon belül kezdetét veszi az olimpia nyitóünnepsége, azonban a hírességek már csütörtök este ráhangolódtak a rangos eseményre, amelyet az "olimpia előjátékának" neveztek. Összeszedtük, hogy kik voltak a legjobban öltözött sztárok!

Pénteken hivatalosan is elindul a 2024-es párizsi olimpia, amely egy hatalmas nyitóceremóniával veszi kezdetét. Nem csoda, hogy az elkövetkezendő időszakban a világ szeme Párizsra, a sportolókra, az olimpiára irányul majd. A szervezők tettek róla, hogy az idei ötkarikás játékok nyitóünnepsége rendhagyó módon történjen, hiszen a sportolók a Szajna hat kilométeres szakaszán fognak végighaladni a hajókkal. Az ünnepség nemcsak a sportolók, de a sztárok számára is hatalmas mérföldkő lesz, hiszen nemcsak a ritka betegséggel küzdő Céline Dion, hanem Lady Gaga is színpadra áll majd. Júniusban még arról szóltak a hírek, hogy a kanadai énekesnő szeretne visszatérni a színpadra, azonban akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor láthatjuk viszont újra. Később kiderült, hogy a két énekesnő duettje nyitja meg a rangos eseményt. 

Az olimpia előjátékán a sztárok teljes lázban égtek 

A nagyszabású esemény előtt már számos A-listás sztár is a Franciaország fővárosába látogatott, hogy részt vegyen a párizsi Louis Vuitton Alapítvány csütörtöki ünnepségén. A rendezvény “Az olimpia előjátéka” névre hallgatott, amelyen a sport, a divat és a film világának legnagyobb alakjai jelentek meg. A sportolók közül jelen volt például a két teniszcsillag, Novak Djokovic és Serena Williams, a híres amerikai tornász, Nastia Liukin, de jelen volt még Steven Spielberg, Snoop Dogg, Zendaya, Tyla és Charlize Theron is.

Ők voltak a legjobban öltözött sztárok Párizsban (Fotó: Getty Images)

Az eseményen Pharrell Williams előadta legújabb kislemezét, amely a világ összefogását szimbolizálja. Üzenete, hogy közösen ünnepeljük az ötkarikás játékokat. 

Extrém megjelenés vagy visszafogott csillogás?

Nem is kérdés, hogy az ünnepségnek mindenki megadta a módját, éppen ezért a sztárok szebbnél szebb ruhakölteményekkel kápráztatták el a közönséget. Volt, aki ruhájával a visszafogott eleganciára voksolt, azonban megesett az is, hogy egy-egy híresség merészebb összeállításban vonta magára a figyelmet.

Zendaya

Zendaya szó szerint csak úgy ragyogott. Egy fekete csillogós Louis Vuitton maxi ruhát viselt. (Fotó: Getty Images)

Charlize Theron

Charlize Theron egy asszimetrikus Dior ruhában lépett szőnyegre. (Fotó: Getty Images)

Serena Williams

A négyszeres olimpiai bajnok Serena Williams egy fekete Louis Vuitton nadrágkosztümben jelent meg. (Fotó: Getty Images)

Pharrell Williams

Pharrell Williams bőszárú farmerben és egy szürke zakóban állt a közönség elé. (Fotó: Getty Images)

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks egy fekete, Harbison ruhakölteményt viselt kék díszítéssel.

Snoop Dogg

Snoop Dogg ezúttal sem okozott csalódást, mivel a már tőle megszokott arany kombinációt viselte. (Fotó: Getty Images)

Novak Djokovic

A teniszcsillag, Novak Djokovic feleségével, Jelenával érkezett az eseményre, amit egy kék öltönnyel koronázott meg. (Fotó: Getty Images)

Nina Dobrev

Nina Dobrev egy Ralph Laurent kombinációban pózolt a kamerák előtt. (Fotó: Getty Images)

Lindsey Vonn

Lindsey Vonn egy gyönyörű Saint Laurent ruhát viselt. (Fotó: Getty Images)

Steven Spielberg

Steven Spielberg egy fekete-fehér kombinációban jelent meg, amit sportcipővel kombinált. (Fotó: Getty Images)

A csillogó és extrém ruhadarabok ellenére, a külföldi lapok ismét az Eufória sztárját, azaz Zendayát emelték ki. Mi tagadás, a fiatal tehetség rendre ellopja a show-t extrém összeállításával, a világ pedig már-már árgus szemekkel figyeli a ruhaválasztásait. Ezúttal viszont ő is az egyszerűbb, letisztult, de mégis elegáns megjelenés mellett tette le a voksát. Összeszedtük, hogy kik voltak a legjobban öltözött sztárok az eseményen!

Exit mobile version