Egy pillanat alatt sztár lett a színes fecskében vízbe csobbanó dolgozó az olimpián

F. B. | 2024. Július 29.
Hatalmas ovációt kapott az a dolgozó a párizsi olimpián, akinek egy elveszett úszósapkát kellett kihalásznia a medence vizéből. 

Nem csak a legnagyobb úszólegendák kaptak óriási tapsot a közönségtől a párizsi olimpia második napján, hanem egy eddig mindenki számára ismeretlen férfi is, aki egy színes fecskében libbent be a medencébe, méghozzá azzal a feladattal, hogy kihalásszon belőle egy elveszett úszósapkát. 

Fotó: Eurosport videó

Mindenkit ledöbbentett a női 100 méteres mellúszás előtt a jelzés, amely arra intette az olimpikonokat, hogy valami technikai probléma adódott az úszás megkezdése előtt. Eleinte senki sem értette, hogy miért fújhatták vissza a kezdést, később azonban mindenki számára világossá vált, hogy egy idegen tárgy – pontosabban egy úszósapka – fekszik a medence alján. A darab egyébként Emma Weber-hez tartozott. 

Ezt a problémát természetesen valahogyan meg kellett oldani, hiszen nem lehet egy random úszósapkával a vízben megkezdeni a rangos versenyt. A nap megmentője pedig nem más, mint egy színes fecskében érkező férfi lett, aki határozott mozdulattal belecsobbant az indulók blokkjából a medencébe, majd alámerült és kiszedte onnan a darabot. Mindezek után kimászott a medencéből, a magasba emelte a sapkát – hatalmas ovációt kapva érte. 

Az ominózus pillanatról szerencsére videó is készült, így hamar világszenzáció lett a férfiból: 

Exit mobile version