Látványos manikűrrel küzdenek az olimpia versenyzői

CS.Á. | 2024. Július 30.
Színek, csillogás, ovális vagy éppen négyzetes forma, visszafogott elegancia és feltűnő minták - az olimpai manikűrök igazán változatosak!

Az olimpián bizonyos szabályokat be kell tartaniuk a sportolóknak. Legyen szó a körmök megfelelő hosszáról csapatsportokban, a hátrafogott és elrendezett hajról, vagy a csapat által kiadott egyenruha viseléséről a faluban és a versenyek során. Ez azonban cseppet sem tántorítja el a résztvevőket attól, hogy remekül nézzenek ki. Nem is csoda, hogy sokan még a megszokottnál is nagyobb figyelmet fordítanak a részletekre: rajtuk a világ szeme, a részvétel pedig valódi ünnep mindannyiuk számára.

Még csak néhány napja kezdődött el az esemény, máris láthattunk például néhány igazán izgalmas manikűrt. Nézd meg galériánkat, mutatjuk a legklasszabbakat!

GettyImages-2163658791

Az amerikai tornász, Jordan Chiles négyzet alakú zselés körmöket visel, csapata színeit megidézve (Fotó. Naomi Baker/Getty Images)

GettyImages-2162970430

Sha'Carri Richardson, 24 éves amerikai sprinter igazán extrém manikűrrel érkezett (Fotó: Ashley Landis - Pool/Getty Images)

GettyImages-2164074702

Jessica Fox kenus már egy aranyéremmel gazdagította Ausztráliát, körme pedig asszimetrikus, színes francia manikűr (Fotó: Justin Setterfield/Getty Images)

GettyImages-2163045950

Taliqua Clancy első őslakos ausztrál röplabda játékos, aki Ausztráliát képviseli az olimpián, körmére az aboriginal zászlót festette (Fotó: Ezra Shaw/Getty Images)

GettyImages-2163585888

Sunisa Lee 21 éves tornász mandula formájú, klasszikus francia manikűrje igazi klasszikus (Fotó: Elsa/Getty Images)

via

Exit mobile version