Beintett Kenderesi Tamás, Amerika pedig máris imádja

nlc | 2016. Augusztus 10.
Kenderesi Tamásról most már nemcsak azt lehet tudni, hogy rendkívül tehetséges úszó, hanem azt is, hogy kivételes humorral is rendelkezik. Amerika máris imádja a 19 éves vagány magyar srácot, aki "beintett" a bevonulásakor.

Kétszer legyőzte Michael Phelpset 200 pillangón Kenderesi Tamás. A döntőben bronzérmet szerző úszó nevét most már az egész világ megjegyzi. És nemcsak ezért imádják őt máris világszerte. A laza srác a döntő előtti bevonulásakor olyat mutatott, amitől Amerika máris a lábai előtt hever…

De ne szaladjunk ennyire előre. A 19 éves, humorral is bőven rendelkező Kenderesi Tamás előbb még példaképével, Michael Phelpsszel szelfizett a döntőt megelőzően.

A szemtelenül fiatal srác nyilatkozataira máris legalább annyian kíváncsiak, mint a versenyeire, ami csöppet sem véletlen, ugyanis a magyar tehetség minden mondata aranyat ér.

“Az utolsó öt méter eléggé csípett, ott már gondolkodtam, hogy mit kellene csinálni. Azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne egy-két sajtburesz.”

– nyilatkozta az MTVA riporterének a verseny után.

Ez a felhőtlenül vidám és felszabadult fiú szavak nélkül is tud szórakoztatni, a 200 pillangó döntőjénél a bevonulásakor a figyelmes nézőknek igencsak föltűnhetett valami. Kenderesi Tamás furcsa integetése…

Úgy tűnik, Kenderesi rajongója az amerikai pankrációnak, integetésének nagyon is van jelentése. Az ugyanis a világ egyik legismertebb pankrátorának, John Cenának a védjegye, ahogyan azt a Rochester United kiszúrta: “A magyar Kenderesi Tamás a You Can’t See Me-t integette, amikor belépett az úszóarénába. Nálunk máris bevágódott!”

A You Can’t See Me, azaz Nem látsz! elnevezésű mozdulat pontos jelentéséről megoszlanak a vélemények, ám a leggyakoribb megoldása ez: “Érinthetetlen vagyok, nem tudtok legyőzni, hozzám sem tudtok érni!” – fejtette meg Kenderesi Tamás poénját az NSO.

Borítókép: Illyés Tibor – MTI

Exit mobile version