ÉBREDÉS A TÉLI ÁLOMBÓL

nlc | 2006. Március 13.
Indul a visszaszámlálás, már csak pár hét, és itt a jó idõ, újjászülethetünk! Csíkos, pöttyös, kék, rózsaszín, fehér, vászon, farmer, hippi vagy a végzet asszonya?






Látogass el a Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ tavaszköszöntő rendezvénysorozatára március 23. és április 15. között és megtudhatod, mi a 2006. tavaszi-nyári trend. A színek és stílusok kavalkádja mellett rengeteg sminktippel és frizuraötlettel gazdagodhatsz, és ha a szerencse is veled tart, Törökországban sütkérezhetsz egy Piña Colada koktéllal a kezedben.


Hosszú fagyos téli napok, rövid, borús nappalok, nagykabát, sál, sapka, kesztyű. Várakozol a hidegben, végre feltűnik a busz, természetesen pont úgy áll be a megállóba, hogy krémszínű kabátodon szép szürke, nonfiguratív alakzatok képződnek. Dúlva-fúlva felszállsz, és irány az iskola/munkahely. Az alaphangulatod már meg van. Ötrétegű ruházatod súlyát cipelve azon gondolkozol, vajon mi jöhet még ezután. Hol a pozitív energia, hol van a boldogságunk forrása?






A válasz: a TAVASZ! Napfény, vitalitás, frissesség, színáradat… Indulhat a feltöltődés! A természettel együtt mi is virágzásnak indulunk, vagy úgy is fogalmazhatnék, a bábállapot után végre jön a pillangó korszak. Le a pulcsikkal és a vastag nadrágokkal, öltsd magadra a tavasz színeit, és irány hódítani! Itt az ideje a testi-lelki megújulásnak, ajándékozd meg magad pár szép ruhadarabbal, változtass a megunt frizurán és a sminken! Ez az egy hónap végre csak rólad szól.

Ne hagyd ki a Mammut „tavaszi stílusváltását”, ahol biztosítják számodra a teljes szépség-terápiát és szórakozást. A március 23. és 26. között megrendezésre kerülő divat- és szépségnapokon megtekintheted az üzletházban található boltok új kollekcióit, és végre lecserélheted az idejétmúlt cuccaid. Rengeteg izgalmas program vár, shake it up now!



Nézd meg honlapunkat!»
Exit mobile version