Hamarosan bõvül a Premier Outlets Center – sikeres az új vásárlási forma

nlc | 2006. Június 17.
Másfél évvel ezelõtt, 2004. novemberében nyílt meg az M1-es elején a Premier Outlets Center, és a befektetõi egy új vásárlási szokást kívántak meghonosítani Magyarországon.







A bevásárló centrumban csakis a világszerte ismert márkák kifutó termékeit lehet kapni, a belvárosi árakhoz képest 30-70%-os kedvezménnyel.


Az egységes és barátságos környezetben működő Premier Outlets Center igen népszerűvé vált, a magyar vásárlók hamar felismerték a létesítmény nyilvánvaló előnyeit.



A nyitást követő első teljes évben, 2005-ben, 1,2 millió látogatót fogadott az outlet központ. Az első ütemben épült üzletek mindegyike bérlőre talált, így 12.000 négyzetméteren 49, világszínvonalú termékeket kínáló bolt várja a vásárlókat kedvezményes áraival.


A siker, a látogatottság növekedése egyértelművé tette, hogy bővíteni kell a Centert, méretben és választékban egyaránt.


Az új, 5.000 négyzetméteres területet, 26 új üzlettel augusztusban nyitják meg a közönség előtt. Új márkák is megjelennek – mint pl. a 4You, a Heavy Tools, a Morgan, a Branch Shoes, a Broadway, a Haft/Bush, a Diverse, a Basic Edition -, továbbá új termékkategóriák is: helyet kap a Möve, a lakástextília, és -dekoráció piacának kiemelkedő márkája, valamint LEGO és Piatnik márkákkal egy játékbolt is nyílik – természetesen outlet árakon.

A Premier Outlets Center bővítésével is megmarad a kényelmes és élményszerű vásárlás koncepciója: 450 új parkoló került kialakításra, így a fejlesztés második ütemének átadása után is tágas, átlátható, jó ritmusú helyszínen élvezhetik a látogatók egyik kedvenc foglalatosságukat, a bevásárlást. Továbbra is a már ismert étterem-láncok egységei kínálnak felfrissülést vásárlás közben, kulturált és esztétikus környezetben.

Az előző évi látogatószámhoz képest mintegy 25 %-kal több, 1,5 millió látogatóra számítanak a Center üzemeltetői 2006-ban. A létesítmény fejlesztésének második üteme befejezéséhez közeledik, de a Premier Outlets Center tulajdonosai már előrevetítik az újabb bővítést: három éven belül ugyanezen a helyszínen bővítenék a bevásárlóközpontot úgy, hogy az alkalmas legyen az évi kétmillió látogató fogadására is.

Látogass el a honlapunkra is! »

Exit mobile version