Anyag csak egy van…

nlc | 2008. Február 21.
Megérkeztek az üzletekbe az új farmermodellek, és azonnal elrohantunk körülnézni. Ez ugyanis olyan alapdarab, hogy minden évben érdemes megvennünk a legújabb fazont. Van miből választani!

Amint azt az utóbbi időben megszokhattuk, az idén is leporoltak a tervezők régebbi modelleket, ezúttal az ’50-es ’60-as években viselt farmereket. Ami biztos, hogy a sokak által kedvelt, szépséges hímzésekkel díszített farmerek teljesen eltűntek a kirakatokból, helyüket az élénk és feltűnő színes farmerek vették át.

Promod – 10.500 Ft
Mango 11.799 Ft

Mango 12.699 Ft
Promod, 9800 Ft

A farmer az, amiből kortól és nemtől függetlenül mindenkinek lapul legalább egy-két darab a szekrényében – ez a szám csak magasabb lehet. De az biztos, hogy ha egy kis időt fordítunk a keresésre, előbb-utóbb találunk az alkatunknak és a személyiségünknek megfelelő darabot valamelyik cég kínálatában. Természetesen nem mindenki szeret farmert hordani, de nekik is szempont lehet a kényelem és a strapabíróság. Annak, aki még szereti is, felesleges is magyarázni az előnyös tulajdonságait, hiszen biztosan alig várja, hogy kijöjjenek a legújabb, legtrendibb darabok, és beszerezhessen magának legalább egy új példányt.

Esprit
Guess – Dardevil 132$

Akik ebbe a második csoportba tartoznak, azoknak sincs talán olyan ceruzafarmerük, amelyet az idén hoztak ismét divatba a szivárvány minden színében. Mivel ezt a modellt inkább a fiatalabb lányoknak, valamint a vékony testalkatúaknak ajánljuk, ezért a többieknek jó hír lehet, hogy ezzel párhuzamosan egy másik szál is elindult a farmerdivatban, ez pedig a csőszár. Ez az a nadrág, amely kimondottan jól mutat a gömbölyded formákon, már csak azért is, mert a dereka kicsit magasított – de nem annyira, mint az előző szezonban volt, azokat gyorsan kifuttatták. Ami a színüket illeti, a csőnadrágokat inkább a hagyományosabb színekben találjuk meg, és csak minimálisan koptatottak, a márványosakat szintén száműzték a piacról a divatmágusok, most ebben a fazonban inkább a konzervatívabb színek hódítanak.

Levi’s 20.990 Ft
Pimkie, 9450 Ft

Pimkie – Rouge 9450 Ft

Jó hír a pasiknak, hogy az idén már tavasszal is biztosan látni fognak – de nyáron aztán csőstül – farmersort alól kivillanó hosszú combokat, amelyeket csak nyújtani fognak a magas talpú, a lábfejet is mutató saruk és papucsok. A farmersortokkal azért óvatosan bánjunk! Ennek a viselését hagyjuk meg inkább a tinédzsereknek, ezzel elkerülhetjük a kényes szituációkat.
Aki nem sortpárti, annak javasoljuk a farmerszoknyákat, amelyeket az idei szezonra némileg hosszabb fazonban is készítettek nekünk.

Pimkie, 6500 Ft
Mango, 9499 Ft
Levi’s, 19.990 Ft
Levi’s, 20.990 Ft
Mustang

Amiért még érdemes átnézni a saját vagy idősebb testvérünk szekrényét, az a farmerkosztüm. Ha valaki talál legalább egy blézert, feltétlenül emelje be tavaszi ruhatárának alapdarabjai közé, és hordja virágos kiegészítőkkel, pasztellszínű felsőkkel!

H&M
Exit mobile version