Sztárok egyforma ruhában – Kinek áll jobban?

öszeállította:O.A. | 2008. Szeptember 13.
Mi, nők tudjuk, hogy kevés olyan kellemetlen dolog van, mint mikor a kedvenc ruhánk sétál velünk szembe. Ez azonban nemcsak az egyszerű földi halandókkal, de a sztárokkal is megtörténik! Szerinted kinek áll jobban?

Úgy látszik, Dita Von Teese divatpárbajra hívta Hilary Swanket. Biztos volt a dolgában, hiszen győzelméhez kétség sem fér: az úrihölgyes ruháihoz remek kiegészítőket választ. Swank kisasszony ebben a Vuitton kosztümben unalmasan szürke.

Hilary Swank
Dita Von Teese

Nézzünk csak oda, a Pussycat Dolls énekese, Nicole Scherzinger beújított. A mindent megmutató miniruhát most egy zártabb Gaultier ruhára cserélte. Pont ezt tette Kelly Osbourne is. Nehéz a választás, de mi Nicole-ra szavazunk!

Nicole Scherzinger
Kelly Osbourne

Ditának nem elég a harcból! Hilary Swank után Ellen Pompeót, A Grace klinika sztárját pécézte ki magának, aki véletlenül ugyanazt a Dior ruhát vásárolta meg, mint ő. Szerintünk ezt a menetet is Dita nyerte. Ellen pedig jobb, ha beszerez egy új stylistot.

Ellen Pompeo
Dita Von Teese

Iman, az extopmodell és Sarah Michelle Gellar színésznő ugyanabban a Donna Karan ruhában jelentek meg. Mindkettőjükön tökéletesen áll, a meccs döntetlen.

Iman
Sarah Michelle Gellar

Egy héttel azután, hogy Charlize Theron egy csodálatos, földig érő Versace ruhában jelent meg a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, Britney Spears ugyanannak a ruhának a rövidebb változatában vette át az MTV Music Awards 2008 díjait. A ruhaköltemény egyértelműen Charlize-nak áll jobban, aki a megfelelő eleganciával viseli azt. Britney pedig úgy fest, mint egy Las Vegas-i táncosnő.

Charlize Theron
Britney Spears

És végül az utolsó nagy ütközet: akcióhősnő a playmate ellen! Jennifer Garner fiatalos, friss és üde ebben a falatnyi Temperley ruhában. Bár Carmen Electrának nem áll rosszul a türkiz, róla mégsem állíthatjuk ugyanezt. Jennifer a nyerő.

Carmen Electra
Jennifer Garner

Még több sztárdivat:
Válassz frizurát az alakodhoz! »
Sztárok divatbakijai »
Öltözz össze a pasiddal! »
Szólj hozzá te is!
Ruhavásárlási tipp »
Varrónők topikja »
Öltözzünk – cseréljünk! »
Lap.hu:
Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »
Celeb.lap.hu »
Exit mobile version