A legtrendibb sztártestvérek

Mengyán Eszter | 2009. Január 09.
A színészeknek, modelleknek és énekeseknek már-már kötelező a divattervezésbe is belekóstolniuk. Van, akinek sikerül, és van, akinek nem. Ha viszont két gyönyörű, világszerte ismert testvér fog össze, abból többnyire valami jó dolog sül ki.

Mary-Kate és Ashley Olsen

A 22 éves Olsen ikrek Hollywood kis kedvenceiből a kifutók világának kedvelt alakjai lettek, akik olyan tervezők tiszteletét és barátságát vívták ki, mint Giambattista Valli, Oscar de la Renta vagy Karl Lagerfeld. Nincs olyan divatesemény, ahol ne lennének jelen, a legnagyobb divatmagazinok címlapjain szerepelnek, és két sikeres márkájukkal jelentős vagyonra tettek szert. The Row és Elisabeth and James név alatt divatos, elérhető árú darabokat dobnak a piacra. Ezeket olyan fiatal nőknek ajánlják, akik szeretnének különleges és egyedi ruhákat, de azokat nem engedhetik meg maguknak.

 

Penélope és Mónica Cruz

A Cruz testvérek ugyanúgy néznek ki, mintha ikrek lennének, de nem csak az különbözteti meg őket az Olsen lányoktól, hogy nem azok. Stílusban is merően különböznek. Az, hogy akár egy krumpliszsákot is magukra vehetnek, akkor is ragyogóan néznek ki, ne tántorítson el senkit. A két déli szépség korábban a családi konyhában varrta a ruháit. Tehetségükről magunk is meggyőződhetünk, ha betérünk az egyik legnagyobb spanyol divatcég budapesti boltjainak egyikébe. Penélope és Mónica 2007 óta ősszel már a harmadik kollekciójukkal jelentek meg a Mango színeiben.

www.mango.com

 

Sienna és Savannah Miller

A két szőkeség 2007-ben hozta létre saját márkáját Twenty8Twelve néven, amely Sienna születésnapjára (december 28.) utal. Az volt a céljuk, hogy hamisítatlan londoni stílusú darabokkal nyűgözzék le a vásárlóközönséget. Savannah a híres Central Saint Martins divatiskolában tanult, és dolgozott már többek között a sztártervező Alexander McQueen csapatában is. Sienna kreativitását adja a vállalkozáshoz, a színésznőt a legstílusosabb sztárok között tartják számon. A testvérek óriási sikerként könyvelhetik el, hogy 2009 februárjában kollekciójukkal bemutatkozhatnak a Londoni Divathéten. Bár a ruhák tényleg meggyőzőek, az elefántbőrből készült kiegészítőkről azt reméljük, hogy egyetlen ormányos sem esett áldozatukul!

www.twenty8twelve.com

 

Kylie és Dannii Minogue

Nem is gondoltuk volna, hogy Dannii már 1989-ben saját divatcéget alapított Dannii néven. Az énekesként kevésbé sikeres húg kollekcióját az ausztrál nők úgy kapkodták el, mint a cukrot. Nem mondhatni, hogy Kylie megirigyelte testvére sikerét. Csak majd tíz évvel később, 2007-ben rukkolt elő a neve alatt futó H&M fürdőruha-kollekcióval, amely szintén óriási siker volt. Ha külön-külön ilyen eredményesek, vajon mi lenne, ha együtt dolgoznának?

 

Beyoncé és Solange Knowles

A Knowles lányoknak olyan szerencséjük van, hogy egyenesen az alakjukra szabják a ruhákat. A családnak ugyanis külön divatvállalkozása van, amelyet a lányok nagymamája után kereszteltek a House of Deréon névre. A két énekesnő is részt vesz a kiegészítők és a ruhadarabok tervezésében. Beyoncé édesanyjának ruhakölteményeit pedig onnan ismerhetjük, hogy a Destiny’s Child tagjai rendszeresen ezekben léptek fel.

www.houseofdereon.com

 

Paris és Nicky Hilton

A Hilton-birodalom örökösei „Divatfölde” térképére is ráírták a nevüket. Jóllehet Paris saját Paris Hilton Clothing Line nevű vállalkozásával csak rövidebb kirándulást tett a divat világában, Nicky ambíciói ennél lényegesen komolyabbak. Chick by Nicky Hilton név alatt futó darabokat kifejezetten hétköznapi viseletre tervezi, a Nicholai nevű kollekciójával pedig az elegánsabb hölgyek igényeit célozza meg.

http://www.parishiltonsite.net/
parishiltonclothingline.ph

 

Jessica és Ashlee Simpson

A két testvér külsőre hol nagyon hasonlít egymásra, hol nagyon különbözik, egy dolog azonban változatlan: a divat iránti rajongásuk. Jessica Sweet Kisses márkanév alatt dobta piacra az egyéniségéhez közel álló darabokat – ez volt egyébként az énekesnő debütáló nagylemezének a címe. Múlt ősszel táska- és cipőkollekciót is piacra dobott. Ashlee Wet Seal nevű márkájával a tiniszíveket akarja meghódítani. Olyannyira, hogy a túlsúllyal küszködő tinik is divatos holmikra bukkanhatnak. Kérdés, hogy a kismamának mennyi ideje lesz a gyerkőc mellett a kreatív munkára.

http://www.wetseal.com/home.jsp

 

Még több divat:
Suri Cruise legszebb ruhái »
10 sztár+5 rockos ruhadarab »
Fenséges királykék – A tél üdítő trendszíne »
Fórumajánló:
Gucci üzlet Andrássy út »
Öltözzünk – cseréljünk! »
Hány táskád van? »
Tipp:
Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »
Hollywood.lap.hu »

 

Exit mobile version