Sztárok magyar tervezők ruhaköltéményeiben – Marie Claire Fashion Days

m.e. | 2009. Október 06.
A mára egyre szélesebb körben ismert fiatal magyar tervezők mellett az általuk felfedezett és támogatott újgenerációs tervezők is bemutatkoztak a Marie Claire Fashion Days rendezvényen.

Hatalmas várakozás előzte meg a Marie Claire Fashion Days kétnapos rendezvényét mind a sajtó, mind a divatszerető nagyközönség részéről. Szombaton a látványos, exkluzív bemutatókon (Pause Cafe, Fred Sabatier, Didier Parakian, Balenciaga, Heaven – French Collection, Chloé, Yves Saint Laurent) kívül az érdeklődök bepillanthattak egy magazinfotózás kulisszatitkaiba is invitálták őket.

A legnagyobb szerepet azonban a magyar divattervezők kapták. A Marie Claire két éve indította a Magyar Divatmozgalmat, amelynek keretein belül folyamatos megjelenést biztosít a fiatal magyar dizájnereknek. Ennek köszönhetően ma már keveseknek ismeretlen Anh Tuan, az Artista, a Je Suis Belle, Konsánszky Dóra, Nanushka, vagy a USE Unused. A pénteki zártkörű bemutatón sok híresség az ő modelljeikben jelent meg. Udvaros Dorottya és László Krisztina, a Marie Claire főszerkesztője Konsánszky Dóra ruháját, Ónodi Eszter a Je Suis Belle költeményét, Szekeres Nóra pedig a USE modelljét viselte. A mára egyre ismertebb fiatal tervezőgeneráció mellett a jövő nagy reménységei is bemutatkozhattak.

Balla Eszter (Artista), László Krisztina- Marie Claire főszerkesztő
(Konsánszky Dóra), Létay Dóra (Anh Tuan), Ónodi Eszter (Je Suis Belle),
Kerekes Vica (Nanushka), Szekeres Dóra (USE),
Udvaros Dorottya (Konsánszky Dóra)

A látottak alapján kijelenthetjük, érdemes megjegyezni az Arcana, Hansági Kriszta (KREA), Havancsák Teréz, Mojzes Dóra, MRS. Herskin, Szegedi Kata (KREA) és Benus Dániel nevét is.

Exit mobile version