Heidi Klum legszebb kismamaruhái

Mengyán Eszter | 2009. Október 16.
Heidi Klum múlt hét pénteken világra hozta negyedik gyermekét. A szupermodell kijelentéseivel és bámulatos külsejével hatalmas reklámot csinált a gyerekszülésnek. Terhességének 36 hónapja alatt bebizonyította a világnak, hogy a nők várandósan a legszebbek.

A modell a babavárást élete legszebb időszakának tekinti, imádja a várandós állapotot, mégis mindegyik terhessége alatt feltűnően sokat viselt feketét. Nem véletlenül! A fekete karcsúsít, a tetőtől talpig egy szín pedig – főleg, ha kényelmesen magas sarkú cipőt húzol – nem töri meg a sziluettet. Ha zavar, hogy terebélyesedsz, ezzel a trükkel magasabbnak és vékonyabbnak tűnsz.

Heidi a terhessége során gyakran viselt bő tunikát vagy a csípőjéig érő kinyúlt pólóruhát. Ezekhez a kényelmes, lezser darabokhoz általában leggingst húzott, hogy kompenzálja a felsőrészek nagyságát. A veszélyesen magas sarkú cipőt viszont kizárólag a vörös szőnyegre vette fel.

A modell általában lapos, kényelmes cipőket hord, amelyekben nem fájdul meg a lába vagy a háta. Szerencsés alkatának köszönhetően bátran mutogathatja csodaszép lábait, amelyeket összesen 1,1 millió fontra becsült egy londoni aukciósház. Értékük nem egyezik, a jobb becsesebb, mert a modell bal térdét egy aprócska heg csúfítja.

 

A modell mama három divattippje a terhesség idejére a következő: 1. Viselj empire szabású ruhákat! 2. Hordj (nem túl nagy) mintás holmikat! 3. Ne rejtsd el a dekoltázsodat!

 

Michael Kors divattervező igencsak meglepődhetett, amikor meglátta Heidit a júniusi CFDA Fashion Awardson, a modell ugyanis megkurtította a Kors által tervezett ruhát. A dizájner diplomatikusan nyilatkozott az esetről: „Tudtam, hogy le fogja vágni, mert ismerem az ízlését, és hogy mit szeret.” Kors szerint Heidi másképp viseli a terhességét, mint a többi nő. Számára ez az állapot maga a fény és csillogás, amikor megmutathatja tökéletes bőrét és gömbölyödő testét.

„A stylistom olyan holmik után kutat, amelyek nem kismamaruhák. Így van egy csomó The Row, Mary-Kate és Ashley Olsen holmim. Szeretem a modelljeiket, ahogy a Marc Jacobs darabokat is” – mondta Heidi egy alkalommal arra utalva, hogy egy ideig kényelmesen lehet viselni a hétköznapi ruhákat is, elég csak a jó szabást megtalálni.

 

2006 novemberében kilenc hónapos terhes volt, amikor ebben a csíkos poncsóban lefotózták az utcán. A ruhadarab egyik legnagyobb előnye, hogy átlós csíkozásának köszönhetően feleakkorának mutatta Heidit, mint amekkora valójában volt.

A modell az összes terhessége alatt hihetetlenül szexinek érezte magát, aminek hangot is adott.  „Fantasztikusan érzem magam. A cicimet nézed?” – kérdezte viccesen egy újságírótól. Majd így folytatta: „Már két kosármérettel nagyobb melltartót hordok, mint normál esetben.”

Heidi kedveli a laza és szexi farmer-fehér atléta együttest. Érdekesség, hogy a kép 2005-ben készült, az őszi divathetek alapján azonban a 2010-es tavaszi–nyári szezon nagy slágereit viseli.

 

+2 estélyi

A szupermodell eddig kétszer – 2006-ban és 2009-ben – lépett várandósan az Emmy-gála vörös szőnyegére, 2005-ben pedig pár nappal kisfia születése után. A modell mindkét esetben olyan gyönyörű és szexi estélyit választott, amelyben vitathatatlanul a vörös szőnyeg sztárja lett.

 

Exit mobile version