A legszexibb nő ruhatára – Lesd el Kate Beckinsale trükkjeit

Mengyán Eszter | 2009. November 21.
Kate Beckinsale-t az Esquire magazin 2009-ben a legszexisebb ma élő nőnek választotta. A 36 éves, brit származású színésznő viszont sokkal jobban szereti nevét a legjobban öltözöttek listáján olvasni, mint bármelyik másikon.

Kate Beckinsale, a Pearl Harbor, az Underworld, az Aviátor, a Távkapcs és a nemrég bemutatott Vakító fehérség sztárja az elmúlt tíz évben Hollywood egyik legdekoratívabb színésznőjévé nőtte ki magát. A 36 éves Kate-nek jó érzéke van a divathoz: a vörös szőnyegen rendszerint káprázatos, a hétköznapokon pedig hol farmeres anyuka, hol szexi vadmacska bőrébe bújik. A színésznő imádja az üzleteket, ezért nem szívesen bízza stylistra a vásárlást: „Szeretek vásárolni, Londonban órákat el tudok tölteni az üzletekben” – mondta.

 

Irigyelt alakját az utált edzésnek köszönheti: „Gyűlöltem a testnevelésórát az iskolában, sokkal jobban szerettem ülni és cigizni. Komolyra fordítva a szót: nem szeretek edzeni, de ez azon dolgok egyike, amit meg kell tennem, ha ebben a városban (Hollywoodban) akarok dolgozni.” Így viszont csodás az alakja, és bátran viselhet szaggatott csőfarmert, amelyet fodros fehér blúzzal tesz nőiessé.

 

Kate az Aviátor című filmben Ava Gardnert alakította, akiért azóta is odáig van. „Rajongok a régi hollywoodi dívákért, a klasszikus stílusért, például: ahogy Ava Gardner öltözködött, nagyon nőiesen és finoman. Irigylem a telt, nőies idomait.” Kate a vörös szőnyegen nem mindig játssza a dívát. Van, hogy inkább a nőies és vagány vagy trendi darabokat keveri, de az összhatás mindig sikkes és finom.

Kate imádja a ruhákat, és sokkal jobban szereti a legjobban öltözöttek listáján olvasni a nevét, mint akármelyik másikon. Trendek ide vagy oda, imádja a klasszikus Levi’s farmert, és a szívéhez nőtt ruhadaraboktól nehezen válik meg. „Szeretem kényelmesen érezni magam, főleg, ha a lányommal vagyok. Van egy régi melegítőm, imádom. Tudom, hogy nem divatos, de képtelen vagyok kidobni.”

Exit mobile version