A leggyilkosabb magas sarkú cipők

nlc | 2009. November 28.
Új faj vette át az irányítást a cipők között az új szezonban. A lábbeli-társadalom csúcsragadozói a 12 centis sarokkal rendelkező példányok. Hölgyeim, hasat be, mellet ki, fejet fel, és indulás!

Bár Victoria Beckham esetében az számít bulvárhírnek, ha nem vesz fel magas sarkút, a halandó emberek többségének kell egy kis idő, hogy ne szédítse meg a magaslati levegő. Húzd ki magad, begörnyedve elveszted az egyensúlyod, és nevetségesen nézel ki. Tartsd lazán a csípőd, ne merevedj be deréktájon, a kezeid a lépéseid ütemére mozogjanak lazán a törzsed mellett.

Humanic – Buffalo
Stradivarius
Victoria Beckham

Beyoncénak valószínűleg meggyűlt a baja a sétálgatással, és nagyon koncentrált, amikor ezt a szépséget viselte. Szó, ami szó, a 12 centi fölötti sarokmagasságú limuzintopánokat nem hosszas gyaloglásra tervezték. Az okos lányoknál mindig van egy laposabb váltócipő arra az esetre, ha másképp alakul a program.

Next
Mango
Beyoncé

 

Rihannát (vagy a cipőjét?) valószínűleg az eső elől menekítették száraz helyre. Egy hasonlóan gáláns hódolónak mi is örülnénk: a közlekedésen kívül más problémánk is megoldódna. Azt sejtjük, hogy ez a lovag sem a két szép szeméért emelgette az énekesnőt.

H&M
Mango
Rihanna

 

Ezekben a cipőkben is ugyanúgy lehet járni, mint bármelyik másikban. Megszokás kérdése az egész. A hólyagok és a lábfájás elkerülésére pedig ott vannak a cipőbe ragasztható zselés talpbetétek, sarokvédők és pántbélések. Valószínűleg Anne Hathaway is így bírja ki a hosszas ácsorgást és az autogramosztást.

H&M
Gino Rossi
Anne Hathaway

 
A 12 centis cipősarok alapjáraton is az öltözék leghangsúlyosabb darabja, főleg, ha különleges színe, formája vagy díszítése van. A legjobban – stílustól függően – leggingsszel, 7/8-os, felhajtott szárú nadrággal vagy ujjnyival a térd fölött végződő szoknyával vagy ruhával mutatnak jól. Rövidke ruhával vagy sorttal túl „olcsó” az összhatás.

Humanic – Bronx
H&M – Jimmy Choo
Sarah Jessica Parker

 
A szegecses szandál a hideg időben is a szezon kedvence marad, de megfázás ellen húzz harisnyát vagy zoknit! A cikiző pillantások elkerülése miatt: válassz sűrű szövésű, de vékony zoknit, amelynek színe visszaköszön az öltözékedben, de sose válassz túl világos darabot!

Next
Mango
Kate Moss
Exit mobile version