Négy tuti divattipp Jennifer Anistontól

nlc | 2009. December 05.
Jennifer Aniston olyan sztár, akinek a stílusa évek óta változatlan. Öltözködését egyszerűség, letisztultság, a klasszikus darabok és a visszafogott színek jellemzik, mégsem találjuk unalmasnak. Ha tetszik Jen stílusa, magad is könnyűszerrel magadévá teheted az alapjait.

Jennifer gyakran kerül fel a jól öltözöttek listájára, holott soha nem visel hajmeresztő, extrém vagy kirívó ruhákat. Titka abban rejlik, hogy azt vesz fel, amiben jól érzi magát, ez pedig sugárzik belőle. Ez a fekete nadrág és fekete blézer például örök darab. Ha divatosak szeretnénk lenni, nemcsak a sziluettekben, hanem az anyagokban is követhetjük a trendet. A bársony alapanyag, illetve az ugyanolyan színű fényes és matt felületek váltakozása például sok „egyszerű” darabot divatossá tesz.

Ha tetszik Jen stílusa, és szívesen követnéd, szerezz be néhány alapdarabot. Kezdd egy boot-cut szabású farmerrel, amelyet lazán és elegánsan is viselhetsz. Szerezz be mellé néhány klasszikus darabot, mint a fehér vagy drapp színű vászonnadrág, tengerészkék blézer, egyszínű, ujjatlan atléták, pólók, fekete, magas sarkú cipők, csizmák.

 

Jennifernek a divathoz való kapcsolata olyan, mint a legtöbbünké. „Szeretem a divatot, és azt is, ha a divathoz értő emberek megmutatják, mi áll jól. Nem vagyok az a típus, aki szezonról szezonra lecseréli a ruhatárát. Követem a divatot, de nem szeretem, ha a divat irányít.” Talán pont ezért eszébe sem jutna, hogy csak egyszer viseljen egy adott ruhadarabot. Bár Jennifer szívesen visel ékszereket, más sztárokkal ellentétben inkább a kevésbé feltűnő, finom darabokat kedveli, a kiegészítők közül a sálak és a bőrövek a kedvencei.

 

 

Angela Levin sminkes szerint Jennifer külsejében a frissessége a legmegkapóbb: „Jennifer szereti a bőre tisztaságát és ragyogását könnyű, természetes sminkkel kiemelni.” A színésznő gyakran csak farmert, pólót és tangapapucsot vesz fel, de nem veti meg a nőies darabokat sem. Ruhák esetében általában testet követő szabást választ, amely kiemeli sportos alakját és csodás lábát. Vigyázat! A kötött ruha minden esetben erősít, ha tehetjük, viseljük magas sarkú csizmával és a csizmával azonos színű harisnyával, így optikailag hosszabbnak tűnik a láb.

 

 

Exit mobile version