3 szilveszteri alapdarab bevállalós partiszerelésekhez

Mengyán Eszter | 2009. December 28.
Az év utolsó napján engedd el magad, és ünnepeld az újévet bevállalós partiszerelésben! Megmutatjuk a három kedvenc ruhadarabunkat, és azt is, hogyan viselik ezeket a sztárok.

1. Magas derekú forrónadrág

Sminktippek szilveszterre! Nézd meg videónkat, kat ide! »

Gazellatermetű, vékony csontú vagy formás homokóra-alkatú, fiatal, bevállalós nők partiruhatárából nem hiányozhat a magas derekú forrónadrág. A szilveszteri bolondságok alatt a szendébbek is megengedhetik maguknak a pin-up lányok viseletét idéző darabot, amely az idei tél slágere. A legtrendibb nadrágocskák idén flitteres, elasztikus anyagból készültek, ahogy Katy Perry énekesnőé is. Viseld magas sarkú cipővel a hosszú, kecses lábakért.

 

2. Habos ruha színes kiegészítőkkel

Ne félj a színektől! Bár idén a fekete, a szürke és a sötétkék uralja a palettát, a szilveszteri buliba készülve nyugodtan vegyítsd a színeket, ahogy Natalie Portman is tette. A színésznő finom érzékkel választotta ki a kiegészítőket égszínkék ruhájához. Az összhatás önmagáért beszél.


3. Csillogó ruha

Pompázz ezüstben vagy aranyban szilveszterkor, ahogy Jennifer Aniston! Csillogó ruhát, felsőt, nadrágot vagy kiegészítőket bárki viselhet, aki elég bátor hozzá, és kellő önkritikával rendelkezik. A fényes anyagok nemcsak magukra vonják a figyelmet, de kiemelik a karácsonykor felszedett kilókat is. Viszont remekül tudjuk velük terelni a figyelmet. Senki nem fogja észrevenni a kerekebb popsit, ha kacér ezüst vagy arany felsőt húzunk a fekete ruhához.

 

 

Exit mobile version