5+1 gyönyörű estélyi a BAFTA-díjátadóról

nlc | 2010. Február 28.
A hétvégén kiosztották a Brit Filmakadémia legnagyobb elismerését, a BATFA-díjakat. A vörös szőnyegen összességében brit sztároké, a brit tervezőké és a fekete színé volt a főszerep néhány üdítő kivételtől eltekintve.

Kristin Scott Thomas fejedelmi feketében jelent meg a londoni vörös szőnyegen. A színésznő káprázatos Louis Vuitton estélyit, Louis Vuitton szőrmestólát viselt, amely még elegánsabbá tette. Bár ilyen kisugárzással és tartással meztelenül is bevonulhatott volna, akkor is hasonlóan nyilatkoznánk.

Bonni Wright elragadó és hamvas volt barackszínű Prada estélyijében, amely kiemelte vörös haját és gyönyörű szemeit. Bár a ruha színe szinte egybeolvadt a Harry Potter-színésznő bőrének tónusával, mégsem tűnt fakó verébnek.

Vera Farmiga amerikai színésznő (A tégla, Egek ura) hófehér, aszimmetrikus szabású Marchesa estélyit viselt, amelynek több különlegessége is volt. Az origami vállmegoldás mellett a fekete derékrész külön figyelmet érdemel. A sok anyag viszont mintha összenyomta volna szegényt, de a ruha ötöst érdemel.

 

Kate Winslet régi-jó szokásához híven fekete estélyit választott, ami a megszokott szín ellenére sem volt unalmas. Erről a Stella McCartney ruha két oldalán húzódó kacér csipkebetét gondoskodott. A színésznő, mint ahogy tőle megszokhattuk, hozta az elvárt szintet.

Carey Mulligant, a britek új kedvencét több divatkritikus is szigorú kritikával illette, mert brit tervező helyett a francia Vionnet-ház ruhájában lépett a vörös szőnyegre. A bájos színésznő különleges stílusa valószínűleg megosztó, de mi örülünk a frissességnek és a kevésbé szokványos megjelenésnek.

Audrey Tautou kellemes meglepetést okozott. A sokszor visszafogott, de fifikásan elegáns színésznő habos, pink Lanvin ruhát választott, amelyet vörös cipővel és táskával viselt. A látvány üdítő színfolt volt a sztárok között még akkor is, ha az esős-hideg időjárás miatt Audrey a pokolba kívánta a pózolást. Csak azokat a pipaszár lábakat tudnánk feledni!

Exit mobile version