Ruhadarabok, amiktől a pasik hidegrázást kapnak

nlc | 2010. Június 07.
A százliteres bugyiról már régóta tudjuk, hogy a pasik szemében tiltólistás ruhadarabnak számít. Most összeszedtük azokat a manapság divatosnak tartott ruhákat, amelyek kiverik a biztosítékot a pasiknál.

Tetszeni akarunk, a nap 24 órájában. Rúzsozunk, lakkozunk, tupírozunk, és árgus szemekkel figyeljük a legújabb trendeket, így kerül a lábunkra gladiátorszandál vagy szőrös csizma. Miközben gyanútlanul azt hisszük, hogy a férfiaknak is legalább annyira leesik az álluk a szupertrendi darabok láttán, mint nekünk. Hazatipegünk a legújabb szerzeményben, hogy begyűjtsük a bókokat, hangos üdvrivalgás helyett azonban be kell érnünk egy „otthonra jó lesz” megjegyzéssel. Most megmutatjuk, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyek ugyan trendinek számítanak, de a pasik mégsem díjazzák őket.

Háremnadrágok

A bő ülepű háremnadrágok kényelmes viseletnek számítanak, így aztán szűk nadrágban való feszengés helyett szívesen nyúlunk a pamutból készült trottyos darabok után. A férfiak azonban gondolkodás nélkül megsemmisítenék ezeket a fazonokat. „Három érvem is van a bő ülepű nadrágok ellen – vallotta be a 32 éves Gergő. – Nem látszódik a csajok feneke – pedig azt jó nézni –, olyan, mintha becsináltak volna, és sajnos egyáltalán nem nőiesek.” Ezért aztán, ha jót akarunk magunknak, az edzőtermen kívül máshova nem vesszük fel a főbűnösnek kikiáltott darabokat.

„…egyáltalán nem nőiesek”
Kylie Minogue
Sarah Jessica Parker


Gladiátorszandál

Csak azért, mert néhány szezonnal ezelőtt Marc Jacobs letette a voksát a gladiátorszandálok mellett, még nem biztos, hogy fejvesztve kell rohannunk a következő sarokig, hogy beszerezzünk egyet belőlük. A férfiak nagyobb része ugyanis kimondottan visszataszítónak tartja ezeket a szandálokat. Legtöbbjüket a sanyarú gyerekkorukra emlékezteti, amikor kötelező volt ehhez hasonló lábbeliket hordani, ha tetszett, ha nem. Egyszerűen nem értik, hogy mi, nők miért zárjuk kalodába a lábunkat azzal sok pánttal, arról már nem is beszélve, hogy ezekben a fazonokban a női lábfej, amely sok férfi álma, rejtve marad.

Szőrös csizma

A nyári hónapokban ugyan nem aktuális a szőrös, bumfordi csizmákról beszélni, azonban a férfiaknál annyira kiveri a biztosítékot, hogy nem maradhat ki a felsorolásból, és az igazat megvallva a nők egy részének sem jön be ez a fazon. Még a legkecsesebb járású, gazellatermetű nő is végtelenül csámpásnak tűnik benne, ugyanis az ilyen csizmákban a bokarész nincs megerősítve, így akaratlanul is befelé fog dőlni a boka. Meleg, kényelmes, és még az áruk is elég baráti, de ha egy mód van rá, jobb elkerülni.

Szőrös csizma nyáron?
Jessica Biel
Kelly Osbourne

 


Kertésznadrág

Az általunk megkérdezett férfiak mindegyike egyetértett abban, hogy a kertésznadrágok eltüntetésére egy önkéntesekből verbuvált szervezet létrehozására lenne szükség. „Ha rajtam múlna, én nem engedném, hogy a nők kertésznadrágot hordjanak – nyilatkozta feldúlva a 30 éves Ernő. – Kisvakondon kívül szerintem senkinek nem áll jól.” Ebben a kérdésben nagyon nehéz nem egyetérteni a pasikkal, bár szinte mindannyian belebotlottunk már egy-egy – kétségkívül kényelmes – kantáros nadrágba. A mumusnak kikiáltott darab azonban mindent eltakar, amitől nőiesek lehetünk, se a mellünk, se a derekunk, sem pedig a csípőnk nem látszódik benne. Takarításhoz elmegy, de utcára ne menjünk ki benne.

Ápol és eltakar
Katie Holmes

 

Nicollette Sheridan

Overall

Az overallokkal nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a kertésznadrágokkal: a férfiak a „ha nagyon muszáj, akkor legyen” kategóriába sorolják. Pedig jobb lenne belátniuk, hogy vannak közöttük olyan darabok, amelyek nagyon csinosak felvéve. Tűsarkúval és hosszú nyaklánccal nekünk bejönnek, ezért ha a többi mellett nem is álltunk ki teljes mellszélességgel, az overallok becsületét meg kell védenünk.

„Ha nagyon muszáj,
akkor legyen”
Evangeline Lilly
Mischa Barton

Nagy napszemüveg

Ezzel különösebb bajuk nincs a férfiaknak, csupáncsak annyi, hogy szeretik nézni az arcunkat, és mivel ezek a hatalmas légyszemüvegek az egész fejünket betakarják, így megvonjuk tőlük az orcáink látványa által nyújtott élvezetet. Bár a gyanítjuk, hogy férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy egy átmulatott éjszaka után a hatalmas napszemüveg a legnagyobb barátunk.

A legjobb barát egy átmulatott
éjszaka után
Catherine Zeta-Jones
Katie Holmes

Exit mobile version