Csipke vagy pamut? – Férfiak és nők a fehérneműkről

Pácsonyi Daniella | 2010. Július 23.
Magunknak vagy a férfiaknak vesszük a fehérneműinket? Utánajártunk, hogy ki miért dönt a pamut- vagy csipkés darabok mellett.

Csipke vagy pamut? Nem számít ugyan kardinális kérdésnek, de mi, nők órákat tudunk elbabrálni a fehérneműboltok polcai előtt, azon morfondírozva, hogy melyik tetszene jobban a pasiknak. Azzal győzködjük magunkat, hogy azt hordjuk, ami nekünk tetszik – vagy mégsem? Utánajártunk, hogy mit szeretnek a pasik, és hogy mi, nők vajon magunknak vagy a férfiaknak vesszük-e a fehérneműinket.

Csajok a bugyikról és társaikról

Anna, 35 éves:

„Nekem az a fontos, hogy jól érezzem magam a fehérneműmben. A párom ugyan odáig van a csipkéért, én pedig ki nem állhatom, de lassan megtanulta, hogy engem kell szeretnie, és nem a bugyijaimat.”

Petra, 27 éves:

„Igazából mindkettőnk véleménye számít, de én babonás vagyok. Minden kapcsolatomnál veszek hét új bugyit, és a kedvenceken kívül a többit száműzöm. A vásárlás előtt pedig megkérdezem az aktuális barátomat, hogy neki mi tetszik, és mi nem, de ha valami olyanra akarna rávenni, amit én utálok, arra nemet mondanék.”

Zita, 40 éves:

„Tizenöt év házasság után a szexi fehérnemű néha igazi áldás. Főleg a gyerekek megszületése után szoktam rá ezekre a darabokra, és leginkább azért, mert a férjemnek tetszettek a finom csipkéből készült bugyik, melltartók. Ezért – még ha nem is kedvenceim – én felveszem őket.”

Jöjjenek a férfiak, akik megmondják, hogy melyek azok a darabok, amelyekkel ki tudjuk kergetni őket a világból.

Pasik és a push-up hatás

Peti, 34 éves:

„A barátnőm általában jól választ, de van egy-két olyan darab, amit ki nem állhatok rajta; bár az utálatos szerelések általában a pizsamák közül kerülnek ki, a nagyon gyerekes, de egyébként mostanában divatosnak mondott hálóruháktól hidegrázást kapok. Ebből már voltak vitáink is, de szerencsére sikerült kiirtanunk a hálóból Csőrikét és társait.”

Ákos, 30 éves:

„Ne legyen bordó! Soha, semmiképpen! Az egyetlen szín, ami annyira közönséges, hogy még a kedvemet is elveszi. És ne legyen push-up melltartó, nem akarok egy szivacsot fogdosni! A többi mindegy, úgyis leveszem.”

Miki, 27 éves:

„Szeretem a színes, de pamut melltartókat és -bugyikat. A csillogó szatén-, csipkés darabokat ki nem állhatom, de egyébként nem szólok bele, hogy ki mit vesz fel. Egyvalamit viszont imádok: a tangát; szeretem a női fenekeket, főleg, ha nincs rajtuk anyag.”

Berci, 37 éves:

„Nekem egyébként mindegy, hogy mit vesz fel. Ha jó a csaj, akkor nincs olyan fehérnemű, amivel el tudja venni a kedvemet. De azt nem bírom, amikor egy nő bokszert vagy ahhoz hasonló bugyit hord. Egy időben nagy divat volt, de elég lehangoló látvány.”

Andris, 28 éves:

„Nem vagyok háklis, de a fehér darabokat nem csípem, főleg akkor nem, ha nagyon elhasználtak. Nincs annál rosszabb, mint amikor egy nő jól van felöltözve, de kopott, kinyúlt fehérnemű van rajta.”

Exit mobile version