Adunk egy esélyt a vágyelhárító duónak

nlc | 2010. Október 12.
Korábban már szóltunk arról, hogy visszatérni látszik a női lábak megrontója, a zokni-szandál kombináció. A vágyelhárító duóval az őszi hónapokban is számolni kell, ezért nem árt felkészülni rá.
Ferragamo
Ferragamo

Nyáron még minden energiánkkal száműzni akartuk a zokni-szandál párost, mostanra azonban megszoktuk, így aztán – még ha mi magunk nem is próbáltuk ki – a potenciált már látjuk benne, és keressük a megfelelő alkalmat és szettet, hogy mi is felvegyük, pont úgy, hogy Zséda tette a napokban.

Most pedig jöjjenek az aranyszabályok, amelyeket minden körülmények között érdemes lesz figyelembe venni, ha a zoknidé és a cipődé a főszerep.

1. A vékony boka az ilyen szettekhez elengedhetetlen, a zokni ugyanis az első néhány lépésnél kicsit le fog csúszni, és meggyűrődik a bokán, ami bizony jó néhány centivel megvastagítja a kényes területet.

2. Ha nem vagy elég magas, akkor csak minivel vagy combközépig érő szoknyával próbálkozz, ugyanis ami ennél hosszabb, az vastagítja a lábadat.

3. Az idei trendeknek megfelelően ne vékony nejlonzoknit válassz, hanem vastagabbat. A hossza szinte mindegy, de arra érdemes figyelni, hogy minél rövidebb a szár, annál inkább vastagítani fogja a bokát.

4. Kopott zokni kizárva! Ebből nem engedünk! Ha a zoknid kicsit is viseltes, egyszerűen felejtsd el, a kopott orr- vagy sarokrész igénytelenségről árulkodik.


5.
Légy bátor! Kombináld vastag, 50 vagy 100 denes harisnyával (hamuszürkét világosabb szürkével, feketét pirossal vagy barnával).

6. Találd meg hozzá a tökéletes cipőt! Ilyen szempontból az a jó lábbeli, amelyben a zokni nem gyűrődik. Nem lesz egyszerű választás, de ha körömcipőt szeretnél választani hozzá, akkor a gyűrődésmentesség alapfeltétel, különben kiábrándító a látvány. Ha nem találsz ilyen cipőt, akkor vegyél fel hozzá bokacsizmát vagy fűzős bokacipőt.

7. Húzd rá a nadrágod szárára, de csak akkor, ha igazán szűk a nadrág, trapéz- vagy teljesen egyenes szárú fazonok szóba sem jöhetnek.

8. Vedd figyelembe az alkatodat! Görbe vagy x-láb mellett nem fog jól mutatni, ugyanis kiemeli a hibákat. A vastag zokni csúnya térd mellé sem az igazi.

Jonathan Saunders
Marc by Marc Jacobs
A mi tippünk:
keress norvég mintás zoknit, és kombináld kötött miniruhával, vagy vegyél egy színes balerinát (most úgyis mindenhol le vannak árazva), és találj azonos árnyalatú zoknit hozzá.
Exit mobile version