Sikkes csatornaszerelőnek öltözteti a nőket Beckhamné

nlc | 2011. Szeptember 13.
Kislánya születése után a New York-i divathéten, legújabb ruhakollekciójának bemutatójával tért vissza hivatalosan a nyilvánosság elé Victoria Beckham.

Beckhamné szerint a jövő évi tavaszi–nyári hónapok legtutibb párosítása az egyberuha és a bőrleggings vagy bőr lábszárvédő duója lesz. Utóbbiakat szorosan a cipőre húzva kell viselni, elöl minimálisan kivillantva a lábfejet.

Dekoltált ruhából egy darab sem, vállakat szabadon hagyó, illetve hangsúlyozó modellekből viszont annál több került a kollekcióba, amivel a tervező vélhetőleg azt szeretné üzenni, hogy a váll az új dekoltázs.

 

 

 

 Képek: Vogue.com

 

Színvilágban a natúr árnyalatok, valamint a sötétkék, a fekete és a narancs dominál. Javarészt a Victoria Beckham védjegyének számító, áramvonalas szabású ruhák uralják a friss kollekciót is, ezúttal a sportruházat, illetve a munkaruhák ismerős elemeivel vegyítve. A legelegánsabb darabokon is felbukkannak például a vastag műanyag pántok, illetve a fémkarabinerek. Kiegészítő gyanánt pedig sildes munkássapka és hatalmas táska dukál.

 

 

 

 Képek: Vogue.com

 

Nem egy olyan szett akad, mely esetében az az érzésünk, mintha a tervező sikkes csatornaszerelőnek akarná öltöztetni a nőket 2012 tavaszán.

 

 

 Képek: Vogue.com

A márka történetében először ebben a kollekcióban bukkantak fel lapos talpú cipők, melyeket vélhetőleg Beckhamné állapota ihletett: gerincfájdalmai miatt ugyanis orvosi utasításra maga is kénytelen mostanában lapos talpú cipőket viselni. Ennek apropóján pedig divatikonhoz méltó módon divatba is hozza őket.

Exit mobile version