Divatöngyilkosságok a Való Világban

Pácsonyi Daniella | 2011. November 09.
Selyeming, férfidekoltázs és tűsarkú a konyhában – a VV 5 játékosai nemcsak káromkodni tudnak, hanem a divatot is diktálják. Azért ne siessünk a követésükkel!
Divatöngyilkosságok a Való Világban

Mélyen dekoltált póló szigorúan férfiaknak
Az villa első számú divatikonja mindenképpen a már kiesett VV Cristofel volt, aki többször is bizonyította, hogy nemcsak a szókincse hatalmas, de a különböző divatirányzatokhoz is kellő érzékkel nyúl. Az például teljesen tiszta neki, hogy a mélyen dekoltált felsőrész az idei szezonban trendinek számít, így aztán bátran emelte át a köldökig dekoltált felsőket a saját ruhatárába, mit sem törődve azzal, hogy ez inkább csajoknak áll jól. Egy biztos, sörhassal rendelkező pasik meg ne próbálják, és mások is inkább pulcsi alatt villantsanak.

Csillogó fülbevaló
Eddig csak amerikai rapperek fülében láthattunk hasonló ékszert, meg persze csajokéban. De mint tudjuk, Cristofelt ez nem érdekli, a lényeg, hogy minél feltűnőbb legyen. Legyen kocka alakú a kő, csillogjon, amennyire lehet, és az sem gond, ha gyémánt, amíg pedig ez nem jön össze, addig beérjük cirkóniával. Cristofelnél az is előfordul, hogy mindegyik szetthez más színű fülbevaló kerül a cimpába.

Szűk miniruha
A villalakók elhozták azt az időt, amire magyar nők ezrei várnak hosszú évek óta. A tapadós miniruhákhoz ugyanis többé nem kell tökéletes alak, lapos has és narancsbőrmentes fenék. Bárki hordhatja és odabent hordják is, playmate Dyától kezdve bénító tekintetű Annamariig mindenki miniben feszít. A vizuális hatásról persze egyetlen pasit sem kérdeztek meg.

 
 

Tűsarkú még a konyhában is
Nekünk félóra után sajog a lábunk, ha tűsarkúban kell tipegnünk, a villában azonban más a helyzet, az ottani terepviszonyok bizonyára kényelmessé teszik a tűsarkú viselését: a csajok egy része szinte folyamatosan abban látható, sehol egy papucs vagy mamusz. Szorgalmazzuk, hogy ezentúl otthon is mindenki 10 centis sarkakon takarítson.

Selyeming és csíkos öltöny
A villa Jockey Ewingját köszönthetjük a mindig elegáns VV Fecó személyében; forradalmasította az öltönyviselést. Hordja melegítőfelsővel és elegáns inggel is a kedvenc csíkos darabját. Az ő nevével fémjelzett stílusirányzat követőinek mindenképpen be kell szerezniük egy csíkos zakót, fekete nadrágot és hozzá lehetőleg csíkos selyeminget. Minél több poliészter van az ingben, annál inkább meg fog felelni a Fecó-style szigorú követelményeinek.

Hatalmas fülbevaló
Lady Gaga óta tudjuk, hogy nem létezik túl nagy fülbevaló. Nem baj, ha a fél arcot eltakarja, a lényeg, hogy nagy legyen. Lehet karika vagy parabolaantenna formájú, hordhatják rövid vagy hosszú hajú csajok is, elegáns vagy sportos szettekhez egyaránt. Egy biztos, ha sok hibát is követnek el a villalakók, a fülbevaló-viselési szokásaikra egy szavunk sem lehet, ugyanis a legtöbben jól választanak. Ha mást nem is, ezt érdemes tőlük ellesni.

 
 
 
Exit mobile version