Anyám gardróbjából

nlc | 2012. Április 02.
Négy anya, négy lány és négy ruha segítségével bizonyítjuk: a női szépség és a divat kortalan.

Ágnes és Anna: olaszosan

A sikkes, fekete ruhát Ágnes nagyjából tíz évvel ezelőtt Olaszországban vette, azóta ez a szerencseruhája, mely sohasem fog kikerülni gardróbjából.

 
 
 

 

Anna saját bevallása szerint példaképének tekinti édesanyját, akitől többek között az optimizmusát és a szépérzékét örökölte. A stílusuk is hasonló, Ágnes a reggeli öltözködésnél nemegyszer lányán találja meg keresett ruhadarabját.

Ági és Dia: retróban

A virágos kötényruha igazi retrodarab: Ági Amerikából kapta ajándékba 1988-ban, amikor lányával, Diával volt várandós.

 
 
 

Bár nem egyforma méretet hordanak, Diát ez a legkevésbé sem tartja vissza attól, hogy anyukája gardróbjából válogasson. A kiszemelt holmit aztán néhány saját ruhadarab és kiegészítő segítségével formálja a maga stílusára. Így kapott új karaktert ez a vele nagyjából egyidős ruha is.

Judit és Éva: könnyű kis darab

A fiatalos nagymama és az ifjú anyuka – aki tavaly ősszel adott életet kislányának – egyaránt naprakészen követik az aktuális trendeket, de szívesen kombinálnak egy-egy régi holmit is mai darabokkal. A nyolcvanas évek elejéről származó bolerókardigán nemrégiben, egy lakásfelújítás alkalmával került elő Judit gardróbjából. 

 
 
 

Éva szerint édesanyja mindig jókedvű, gyönyörű nő, és reméli, hogy ennyi idősen őt is ilyennek látja majd a lánya.

Zsuzsa és Andi: egy méret

Zsuzsa és Andi kortalan személyiségek, ráadásul a méreteik is szinte egyformák, így gyakran oda-vissza cserélgetik a ruháikat.

 
 
 

A fekete bársonyruhát Zsuzsa még a kilencvenes években vásárolta. Andinak annyira megtetszett, hogy ezt viselte a szalagavatóján is.

A sminkek a L’Oreal termékeivel készültek. Köszönjük Maros Kata és Zsótér Bíborka sminkeseknek! 

Exit mobile version