Visszatért a frufru

nlc | 2012. Szeptember 11.
Persze, hogy visszatért, mert valójában el sem tűnt, csak nyáron kényelmetlen volt, ezért a legtöbben hátratűzték. Most megint lehet menni igazíttatni.
Visszatért a frufru

Persze nem minden frufru áll jól mindenkinek. Most szerencsére, nem úgy mint néhány éve, amikor a szemöldökig érő vasalt frufru volt a divat, szinte bármilyen formában lehet viselni.

Extrarövid: A homlok közepéig érő frufru nagyfokú bátorságot és elkötelezettséget kíván, ugyanis ha már egyszer levágattuk, még az is sokáig tart, míg szolidabb, szemöldökig érő verzió nő belőle. Ezenkívül nem áll jól a magas homlokú nőknek, valamint egy bizonyos kor fölött egyszerűen furcsán  hat; de ez ne tartson vissza senkit, aki kipróbálná ezt a merész viseletet.

Kusza: Nemrég még tabu volt a frufru ki nem vasalása, és senki ki nem ment volna az utcára, ha nem áll minden egyes hajszál szögegyenesen a homlokán. Valami azonban változott, talán nem utolsó sorban Zoey Deschanel-nek köszönhetően, ugyanis egyre több, úgymond gondozatlan frufrut látunk kunkorodni ide-oda a szemekbe lógva. Ha eleve hullámos a hajad, ne szenvedj a hajszárítóval, viseld a frufrudat természetesen: fiatalos hatást kelt.

Egyenes, szemöldökig érő: Ha azért vágatunk frufrut, mert jobban fog állni az arcformánkhoz, vagy, mert esetleg homlokráncokat szeretnénk vele eltakarni, esetleg csak idegesít a szemünkbe hulló haj, akkor ezt válasszuk. Hajmosás után körkefével szárítsuk meg, de ne vasaljuk ki: így egyenes lesz, de nem annyira szigorú, mint a vasalt verzió. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy frufrut szeretnénk, oldalt hagyjuk egy kicsit hosszabbra, mint középen és akkor könnyebb eltűzni, amíg lenő.

 

Exit mobile version