Brutális cipőt villantott Anne Hathaway

nlc | 2012. December 11.
A színésznő szemmel láthatólag nem érezte különösebben jól magát a bizarr lábbeliben.

Az eddig megjelent kritikák szerint Anne Hathaway alakítása A nyomorultak musical moziváltozatában erősen Oscar-gyanús, a film amerikai premierjén viselt öltözékét elnézve viszont az Oscar-gáláig remélhetőleg lecseréli a stylistjait.

Nem lehetett kellemes viselet

Már a kissé kukazsákra hajazó estélyije sem volt épp telitalálat, de bizarr, a szado-mazo stílusú, combig érő gladiátorcipője menthetetlenül tönkretette a szettjét. A ruhát és a cipőt egyébként egyaránt Tom Ford amerikai divatguru tervezte, ettől azonban még nem passzoltak össze, és még kevésbé álltak jól Hathaway-nek.

A színésznő meglehetősen erőltetett arckifejezéssel vonult a vörös szőnyegen, szemmel láthatólag ő sem érezte igazán jól magát az öltözékben, amit abszolút meg lehet érteni.

Ha az ő problémáján nem is, de sokszor kisegíthet minket egy jó smink. De mi van, ha szarkalábakkal küzdünk? A Válaszkereső.hu megmondja!

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 

Exit mobile version