Ezt árulják ősszel a hírességek

mn | 2013. Augusztus 17.
Penélope Cruz egy táskához, Sienna Miller viszont a pasijához bújik szerelmesen. Celebek és divatkampányok 2013 őszén.

Chanel

 

 

A Chanel előőszi, skót stílusban készült kollekciójához személyesen a divatház kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld készítette el a kampányfotókat, Tilda Swinton főszereplésével. Az éterien androgün színésznő tökéletes választás volt: mintha csak a háttérben látható freskóról lépett volna le talpig Chanelben. Művészeti alkotás született.

Givenchy

 

 

A Givenchy divatház nem érte be egyetlen hírességgel, őszi kampányukat e tekintetben többszörösen is bebiztosították. A Mamma Mia! című filmmel világhírűvé vált Amanda Seyfried mellett a Vogue Paris egykori főszerkesztője, Carine Roitfeld is az őszi kollekció reklámfotóin pózol, méghozzá a lánya, Julia Restoin Roitfeld társaságában. Kár, hogy maguk a képek nem különösebben izgalmasak.

Loewe

 

 

A tavaszi után a spanyol Loewe őszi kampányában is Penélope Cruz szereti nagyon a márka táskáit és kiegészítőit. A színésznő ugyan már igencsak gömbölyödő pocakkal vett részt annak idején a fotózáson, ám a képeken ebből gyakorlatilag semmi sem látszik.

Burberry

 

 

A Burberry ebben az évben romantikus hangulatú fotókkal népszerűsíti őszi kollekcióját, melyeken Sienna Miller és Tom Sturridge gabalyodnak egymásba. Bár mindketten színészek, a fotózáson valószínűleg nem nagyon kellett a színészi képességeikre hagyatkozniuk, hiszen a civil életben is egy pár alkotnak.

Louis Vuitton

 

 

Az egykor a Dawson és a haverok című tinisorozatból indult Michelle Williams a szerencsés, aki ebben az éven a Louis Vuitton luxustáskáit reklámozhatja, és úgy mellesleg divatba hozhatja a borvörös rúzst is.

Ann Taylor

 

 

Kate Hudson az amerikai Ann Taylor márka őszi kampányában dolgozó anyát alakít. Bár neki is van két kisfia, ám a fotón nem velük, hanem imádni való unokaöccseivel – a testvére, Oliver fiaival – látható.

Jimmy Choo

 

 

Nicole Kidman új bubifrizurával adja a végzet asszonyát a Jimmy Choo divatház Hitchcock-hősnők ihlette kampányában. A színésznő ugyan még mindig kissé viaszbábuszerű, viszont legalább már nem párnaarcú.

Max Mara

 

 

Az egyik legnormálisabb hollywoodi sztáranyuka – Ben Géza Affleckné –, Jennifer Garner sosem szerepelt még divatkampányban, az olasz Max Mara divatháznak pedig sosem volt még celeb reklámarca. Egészen eddig.

Exit mobile version