Leárazások: akár 70 százalékos kedvezményeket is kifoghatunk

nlc | 2013. December 28.
Nem vártak újévig az áruházak, az akciókat már pénteken elkezdték. Átlagosan 20–50 százalékos leárazásra lehet számítani, de sok helyen 70 százalékos, vagy akár még ennél is nagyobb lehet a kedvezmény.

A pénteken kezdődött leárazási akció során szinte minden áruházban csökkentik az árakat. A legnagyobb engedményre a ruházati boltokban, a műszaki és ezen belül is elsősorban az elektrotechnikai szaküzletekben, valamint a játék- és a könyvkereskedésekben számíthatunk.

Átlagosan 20–50 százalékkal lesznek olcsóbbak a termékek, de lesz olyan üzlet, ahol a kedvezmény mértéke elérheti a 70 százalékot is. A leárazást mindenki várja, így a kereskedők is, akik egy-két éve még januárban, de még inkább februárban akcióztak, mára azonban rögtön karácsony után kikerülnek a kirakatokba az akciós táblák. Egyrészt azért hozták előre a téli vásárt, mert szeretnék kisöpörni a készleteket, másrészt így javítanának az éves forgalmukon.

Péntektől azonban nemcsak az akciók, hanem a karácsonyi reklamációk időszaka is elkezdődött. Ahogy tavaly, idén is nagy rohamra számítanak az áruházak vevőszolgálatai. Ami fontos, hogy a blokkot vagy a számlát mindenki vigye magával.

Forrás: Duna Híradó

Exit mobile version