5 kérdés, amit fel kell tenned bikinivásárláskor

cafeblog/furdoruhak | 2014. Június 16.
Mindenki, aki bikinit húz, arra vágyik, hogy vonzó, sőt szexi látványt nyújtson az apró ruhadarabokban. Ehhez azonban jól kell kiválasztani a fazont, hogy hangsúlyozza alakunk pozitívumait, és korrigálja az esetleges hiányosságokat. A ma elérhető óriási választékban mindenki megtalálhatja a neki valót. Íme, néhány megfontolásra méltó tanács a vásárláshoz!

Elég, ha takar, vagy formázzon is?

Sokak kedvence a klasszikus háromszögfazon. Megkötöm fent, megkötöm hátul, beigazítom, és már mehetek is. Ez mehet így, amíg az ember lánya fiatal, üde, és a mellei egy kicsit sem lógnak. Az idő vasfoga, a szülés, szoptatás bizony megváltoztatja a keblek formáját. Gondold át, elég-e neked az elfedés, vagy bizony rád fér egy kis emelés is. Emeléshez válaszd a merevítős darabokat. Számos jól szabott bikinifelsőt találsz, amelyek szemkápráztató formát adnak a melleknek. A háromszög pedig megmarad az ifjaknak és a plasztikázott domborulatoknak.

 

Praktikus legyen, vagy szexi?

Persze legyen szexi, azért bikini, de itt is vannak fokozatok. Az igen apró, és valljuk be, folyton igazgatást igénylő megkötős darabok mellett elérhetőek sportmelltartó-szabású bikinik is, amelyek akkor se moccannak el a helyükről, ha gyorsúszásban tempózol vagy fejest ugrasz. Elég könnyű eldönteni, hogy te melyik típus vagy, az, aki szörfözik, vagy az, aki csak a naptejes flakonért kel fel a napozógyékényről. Ennek megfelelően nem lesz nehéz dönteni, hogy melyik bikinitípus illik hozzád inkább.

 

Biztos, hogy kellenek a rojtok?

Sok bikini (és fürdőruha) akad, amelyik rojtokkal, masnikkal, fémkarikákkal operál. Többségük remekül néz ki a fotókon, még az is előfordulhat, hogy rajtad is jól áll, de a meglepetés az első használatnál következik. A rojtok ugyanis elég ritkán állnak megfelelően úszás után, és a masni rád sült fehér körvonala sem biztos, hogy boldoggá tesz. A fémdarabok akkor okoznak kellemetlenséget, ha sokáig vagy a napon, és felmelegszenek, vagy ha véletlenül betévedsz egy szaunába, és magadon hagyod a bikinit. Szóval gondolj arra, hogy viselni is kell majd, amit megveszel!

A többi fontos kérdést a Fürdőruhák blogon találod!

Exit mobile version