Ősszel is trendin

cafeblog/40ésannyi | 2014. November 04.
Újra itt az ősz. A szekrényekből előkerülnek a pulcsik, a sálak, a meleg kabátok, és a balerina cipőket is másra váltják. Íme néhány ötlet az őszi öltözködéshez a klasszikustól egészen az extravagánsig, szolidabbaknak és bevállalósoknak egyaránt.

Klasszikus fekete és szürke

A klasszikus fekete-szürke összeállítás nagyon elegáns. Karcsúsít, és  tökéletes választás minden élethelyzetben, ezzel egyszerűen nem lehet mellényúlni. Sok molett hölgy kedveli a sötét színeket, hiszen slankítanak, így optikailag javítják a külalakot. Ha viszont csak icipicit is bevállalósabbak vagyunk, nyugodtan használhatunk ezekkel is élénk színű kiegészítőket vagy akár egy élénkebb színű kabátot is.

A szolid kék és barna

Hasonlóan jellemző szín az őszi és téli ruhatárunkban a kék és a barna. Szerintem nincs nő, akinek ne lenne egy barna vagy bézs felsője, a kötelező barna csizma, cipő és táska mellett. Nagyon szolid, elegáns és mégis divatos összeállítások érhetők el a barna-kék különféle variánsaival. Természetesen a korábbi cikkekben  is tárgyalt szabályokat továbbra is tessék figyelembe venni. Jó méret, jó szín és jó szabásvonal!

Remekül feldobható a ruha, ha a domináns szín több árnyalatával játszadozunk.
Használjunk bátran világosabb kiegészítőket (sapka, sál, ,kesztyű, ékszerek), és sokkal színesebb, vidámabb összhatást érhetünk el.

Lágy, csajos színek

Csak egyetlen apró lépéssel bátrabb húzás a klasszikus szürkét, feketét, barnát, kéket valamilyen lágyabb színnel kiemelni. Legyen ez egy sötét mályva, rózsaszín vagy világosabb kék. Az idei tél kedvelt színe lett ismét a piros, a bordó és a rozsdaszín is. Csak egyetlen felső, egy sál vagy egy táska és egészen más hangulatú szettet kapunk.

A világoskék, a pasztell türkiz, de akár a rózsaszín is remekül hat egy téli kollekcióban. Nem csak tavasszal vagy nyáron lehet ezeket a színeket hordani.

 Még több őszi öltözködési ötlet a 40! És? Annyi… blogon!

Exit mobile version