Öltöztesd a pocakod! – őszi kismamadivat, 2015

Turbék Ildikó | 2015. Október 07.
Mielőtt teljesen kétségbeesnél, hogy várandósan még nehezebb a gardróbfrissítés, figyelj, mutatunk néhány divatos kismamaruhát!

Topok

Hétköznapokra válassz kényelmes, lehetőleg pamut felsőrészt, amiben jól elfér növekedő pocakod. Ebben a szezonban is menő a leopárdminta és a kismamáknak is jól áll. Legalább egyet szerezz be belőle, párosítsd egyszínű, basic leggingsszel, meglátod milyen jól feldobja majd a szettet.

Leopárdmintás, fehér-bordó csíkos: Mamas&Papas, szürke-fekete csíkos: H&M

A csíkok soha nem mennek ki a divatból és kismamaként attól sem kell tartanod, hogy előnytelenül szélesítenek.

H&M, Gap, HelloBaby

Mutasd meg büszkén növekvő hasadat, akár szűkebb vagy pocakot hangsúlyozó szabású felsőrészekkel!

Ingek, kardigánok

Alapból minden kismama ragyog, de egyesekre jellemző, hogy a várandósság időszakában annyira élvezik ezt az állapotot , hogy még jobban odafigyelnek magukra. Ami dicséretes.

Zara, Gap, H&M

Egy csinosabb blúz vagy egy szép ing szuper választás lehet azoknak a kismamáknak, akik irodában dolgoznak, de akár egy esti mozihoz vagy színházi előadáshoz is elegáns.

Bézs, piros: HelloBaby, fekete: Waiting For You

Az ősz egyik legszerethetőbb darabja minden bizonnyal a kardigán, főleg most. Mert kényelmes. Mert könnyen fel- és levehető. Mert melegen tartja, és védi a pocakodat is. És nem utolsósorban, ha szükségét érzed, egy hosszabb verzió képes “ápolni és eltakarni” .

Nadrágok, szoknyák

Talán az egyik legsarkalatosabb kérdés a kismamák öltözködésében a nadrág. Ugyanis első ránézésre, valljuk be, nem tűnik olyan menőnek. Pedig kismamanadrágból is igazán trendi darabokat kapni.

H&M

A várandósság alatt nem kell feltétlenül lemondanod még a skinny fazonú farmerekről és leggingszekről sem, hiszen ezekből is léteznek már kényelmes, pamut derékpánttal ellátott változatok. A babádat semmiképp sem fogja szorítani a nadrág, te pedig továbbra is divatos maradhatsz.

Gap, HelloBaby

Válassz hozzá hosszabb inget vagy kardigánt, így takarva a derékrészen lévő pántot!

H&M, Gap

Abban az esetben, ha még lazább stílusra vágysz, húzz magadra vagány, kantáros nadrágot vagy sportos pamutnadrágot!

Mamas&Papas, H&M

Szoknyákból szintén nagyon csinos darabok készülnek kismamáknak, melyek a pocakot nem szorítják, attól lefelé azonban kifejezetten sikkesek.

Ruhák

Azok, akik eddig nem voltak nagyon szoknyásak, jellemzően a babavárás hónapjaiban mégis megszeretik az egyberuhákat a kényelemérzet miatt.

Asos, HelloBaby

Ebben a szezonban a mi kedvenceink a chevron mintás és csíkos darabok, de ha mégis egyszínű mellett döntesz, egészítsd ki vidám kendővel, vagy tegyél a válladra nagy méretű sálat!

HelloBaby, Gap

Kabátok

Kismamaként kabátválasztáskor fokozottan figyelj arra, hogy ne fázz meg, és védve legyen a derekad és hasad a hűvösebb napokon is.

Asos

Az ősz legtrendibb árnyalatai közül leginkább a bordót találhatjuk meg a kismamakabátok kínálatában, emellett pedig az alap kabátszínekből, feketéből, szürkéből és katonazöldből is nagy a választék.

H&M, Gap

Ha csak egyetlen kismamakabátra ruházol be, variáld változatos kiegészítőkkel, például színes sapkákkal, sálakkal kesztyűkkel, vidám gumicsizmával, mintás, béléses tornacipővel, hangsúlyos táskákkal. Máris nem lesz unalmas.

Exit mobile version