7 dolog, amit sose viselj első randin, ha pasi vagy

Kéri Andi | 2015. Október 24.
A férfiaknak sem egyszerű a legmegfelelőbb öltözéket kiválasztaniuk az első randira, ezért úgy döntöttünk, nekik is segítünk, mutatunk három tuti szettet, és elmondjuk, szerintünk mit ne.

A múlt héten a pasik tanácsai alapján állítottunk össze néhány szettet az első randira csajoknak. Most fordul a kocka. Bemutatjuk, mi miben szeretnénk látni a férfiakat az első randin.

Laza, sétálós randihoz

Póló, chino: H&M, dzseki: Mango, kardigán: F&F, cipő: Zara

Az outfit alapja a cipő. Válasszatok egy kényelmes bakancsot, sportcipőt (hűvösebb idő esetén magas szárút) vagy bokacsizmát, és már indulhat is a kirándulás. Öltözzetek rétegesen (ne csak a kabátra, de az alsóbb rétegekre is fordítsatok figyelmet), így ha a séta esetleg teázásba vagy vacsorába torkollik, akkor sem lesztek meglepve.

 Vacsorához

Ing: Gant Nadrág: Hugo Boss, zakó: Scotch & Soda, cipő: Zara, öv: Mango, óra: Diesel

Egy vacsorarandinál fontos az elegancia, azonban nem szükséges túlzásba esni. Egy hosszú ujjú ing és egy sportzakó tökéletes választás, amiben a nők többsége egyetért. Mi nagyon szeretjük a szürke, a barna és a sötétkék kombinációját, ami azonnal különlegesebbé tesz egy egyébként nagyon minimalista összeállítást is.

Borozós, beszélgetős randihoz

Ing: Hugo Boss, pulóver: Gant, farmer: H&M, cipő: Tisza Cipő, óra: Seiko, pénztárca: Scotch & Soda

A szezon slágerszínét, a bordót nemcsak csajok hordhatják, mi nagyon szeretjük ezt a színt a pasikon is, egy bordó pulcsi például sokkal izgalmasabb, mint a szokásos fekete vagy szürke változat. A szerintünk egyik legférfiasabb ruhadarab, a kockás ing pedig sosem megy ki a divatból. Most találtok apró és nagyobb kockás darabokat is a szivárvány minden színében, válogassatok kedvetekre.

És ha már elmondtuk, mit szeretnénk látni, összeszedtük azt is, hogy mit nem:

Exit mobile version