Ruhamustra: SAG-gála, 2016, ahol a plus size színésznők választották a legszebb ruhát

B.E. | 2016. Január 31.
Megtartották a 2016-os SAG-gálát. A legtöbb színésznőnek sikerült a ruhaválasztás, de akadtak olyanok, akik csúnyán melléfogtak. Nicole Kidman és Julianne Moore például teljesen mellényúltak a gardróbban.

A legjobb ruhák a SAG-gáláról

Ruhamustra: SAG-gála 2016, ahol a plus size színésznők választották a legszebb ruhát

Kezdjük azt gondolni, hogy a Modern család sztárja, Sofia Vergara nem tud hibázni.

Az Orange Is The New Black színésznője, Laura Prepon megmutatta, hogy nem lesz mindenki menyasszony attól, hogy egy világos ruhát választ a vörös szőnyegre.

A dán lány szereplője, Alicia Vikander ebben a csodálatos Louis Vuitton-ruhában vette át a legjobb női mellékszereplőnek járó SAG-díjat.

Ahogyan a címben ígértük, jöjjenek a plus size hölgyek. Elsőként a mindig, minden díjat megnyerő Uzo Aduba bámulatos zöld estélyije.

Adrienne C. Moore, Uzo Aduba kolléganője az Orange Is The New Black sorozatban. Neki is sikerült szuper plus size ruhát választania.

Queen Latifah is megmutatta, hogy 40-es méret felett sem kell krumpliszsákban járni.

Csodaszép Elie Saab-estélyiben gálázott Rachel McAdams.

Nekünk bejön a minimalista irány, bár az Oscaron már kínos lenne, a SAG-gálába még simán belefér Kristen Wiig választása.

Anna Faris egy retró hangulatú Naeem Khan-ruhát választott.

A legrosszabb ruhák a SAG-gáláról

Priyanka Chopra indiai színésznő talán tavasztündérjelmezt keresett a kölcsönzőben. Nem tudjuk, de ez a ruha már 2007-ben is végtelenül gagyi lett volna.

A Trónok harca színésznője, Hannah Murray leginkább olyan “semmilyen” ruhát választott magának a SAG-gálára. Ez leginkább Dakota Johnson stílusa, de neki sem áll jól.

Nicole Kidman bebizonyította, hogy nem minden Gucci-ruhát kell irigyelni a sztároktól. Mennyivel jobb ruhát választott az idei SAG-gálára az 53 éves Demi Moore!

Brie Larson elmondása szerint csak néhány órával a gála előtt döntötte el, hogy ebben a ruhában lép majd a vörös szőnyegre. Nem tudjuk, milyen lett volna a többi ruha, de ezt a Versace-darabot nem nehéz felülmúlni.

A flitteres megoldásokkal könnyű ráfázni. Ez történt Gaby Hoffmann-nal is.

Nagyon imádjuk az Agymenők sztárját, Mayim Bialikot, de ez a ruha borzalom. Vagyis így belegondolva nem is lenne annyira rossz, ha az ujjait és a nyakára varrt függönydíszt lekapnánk róla.

Ezt a borzalmat Lori Petty produkálta.

A legnagyobb csalódás Julianne Moore volt, akinek ruháit általában imádjuk, de ezt a Givenchy-darabot inkább nem kérnénk kölcsön tőle a Story-gálára.

Exit mobile version