Meleg ruhát magyar tervezőtől? Igen!

Megyeri Nikolett | 2016. November 13.
Nemcsak különleges alkalmakra érdemes a magyar tervezők kollekcióiból válogatni, de a hétköznapi ruhatárunkba is beemelhetünk tőlük néhány praktikus, mégis egyedi darabot. Aktuálisan épp olyanokat, amik a hidegtől is védenek.

A szürke vagy szürke-fekete pulóver alapvetően nem tartozik a legizgalmasabb ruhadarabok közé, kivéve persze, ha azt a tervezők ötletes szabásvonalakkal, rétegezéssel bolondítják meg.

Artep, UrbanLegend by ZsofiGereby, Áeron

Pulóver, ami tunika, vagy tunika, ami pulóver? Nézőpont kérdése. Egy ilyen kényelmes, mégis mutatós holmi nagy barátod lesz a hideg napokon.

Art On Me, Wildpastel, Hate Me

A pulóver azonos anyagú szoknyával vagy akár nadrággal az egyik legmeghatározóbb irányzat volt erre a szezonra a kifutókon. Divatimádóknak szinte kötelező.

DoRV Clothing, The FOUR

A köpenykardigán ebben a szezonban is a legtrendibb cuccok közé tartozik. Így csinálják a hazai dizájnerek:

Balint Sara Knit/Wear, Ooh my deer

Még mindig kardigán és köpeny, ám övvel ellátott változatban. Mert így még sikkesebb.

CAKÓ, Gabo Szerencses

A kötött ruha az őszi–téli hónapok egyik alapdarabja, ami idén mini és térd alá érő változatban is megy. A magyar tervezők kollekcióiban pedig ilyen csodaszép, igényes modelleket találunk belőle.

Zigi, TRAS

A kockás minta ebbe a szezonba is elkísért bennünket. Nem véletlenül, hiszen ennek a mintának áll talán a legjobban, ha vastag ruhaanyagon díszeleg. A kockás ruha egyszerre bohém, mégis decens viselet. 

INQ concept, Tomcsányi Dóri, USE unused

Még hogy a fekete télikabát unalmas? Nos, akkor nézd csak meg ezeket!

Je Suis Belle, Nubu

Persze ha a színesebb és/vagy mintás darabok jönnek be, íme…

Fibula, Daige
Exit mobile version